Al van jongs af aan was erotiek zijn leven, maar hij gleed steeds verder af in de criminaliteit: het verhaal van Dennis Black Magic

Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) is al meer dan 25 jaar wereldberoemd in Vlaanderen. Eerst omdat hij porno aan de man bracht, nu steeds meer om lelijke verhalen. Met de verkrachting van een minderjarige als ontzettend triest dieptepunt. De blauwe brillenglazen konden nooit alles camoufleren.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe actief waren onze 41 West-Vlaamse volksvertegenwoordigers? Zo luid klonken onze stemmen in Brussel

De 1.225.590 inwoners van West-Vlaanderen werden de voorbije jaren vertegenwoordigd door 41 politici in het Vlaams Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers en het Europees Parlement. De ene stem klinkt daar al wat luider dan de andere, blijkt uit onderzoek van De Krant van West-Vlaanderen.
The post Hoe actief waren onze 41 West-Vlaamse volksvertegenwoordigers? Zo luid klonken onze stemmen in

Lees meer »

Mamadepot houdt opendeur op 25 mei

Het mamadepot in de Sint-Rijkersstraat 22 in Alveringem begint een vaste waarde te worden. De winkel met ontmoetingsplaats viert haar tweede verjaardag met een opendeurdag op zaterdag 25 mei.
The post Mamadepot houdt opendeur op 25 mei appeared first on KW.be.

Lees meer »

REACTIES. “We drinken alles behalve bier, dat lusten we niet”: ‘papa’ Mechele en ‘zoon’ Spileers vierden vannacht samen

Club is kampioen en dat wordt in Brugge stevig gevierd. Meteen na de wedstrijd reageerden Andreas Skov Olsen, Brandon Mechele en Michiel Jonckheere op het onwaarschijnlijke seizoenseinde. Ook Hans Vanaken, Maxime De Cuyper, Simon Mignolet en Jorne Spileers gaven interviews, de ene al wat meer lucide dan de andere. De meest nuchtere van hen allemaal was Nicky Hayen, zoals we

Lees meer »

380 slachtoffers, 225.000 euro buit voor “snoepreisjes en designerspullen”: 13 jonge beklaagden voor rechter omdat ze met valse profielen mannen oplichtten 

Het parket vraagt werkstraffen of celstraffen tot 40 maanden voor 13 jonge beklaagden die op grote schaal mannen opgelicht zouden hebben. Hun werkwijze was volgens het parket altijd dezelfde: ze maakten valse profielen aan en troggelden zo geld af. Veel geld, want in totaal zouden ze zo 225.000 euro buitgemaakt. "Een beerput van extreem misbruik", zo omschrijft het parket de

Lees meer »

Albert Heijn heeft vergunningen op zak voor winkel dat halfweg 2025 zou openen: “Met uitbaters van Delhaize”

Vorig jaar in maart raakte bekend dat de supermarktketen Albert Heijn ook in Zwevegem een filiaal wilde openen. Nu heeft men de vergunning op zak zodat de werken kunnen beginnen. Men denkt halfweg 2025 de deuren te kunnen openen.
The post Albert Heijn heeft vergunningen op zak voor winkel dat halfweg 2025 zou openen: “Met uitbaters van Delhaize” appeared

Lees meer »

Als Eendracht Aalst naar eerste provinciale degradeert, verliest clubbestuur het Pierre Cornelisstadion: “Dan is het over en out en komt de stad aan zet”

Indien het werkelijk tot een degradatie naar eerste provinciale komt indien Eendracht Aalst haar licentie voor tweede amateur verliest, dan verliest de club in één klap ook het gebruik van het Pierre Cornelisstadion en jeugdcomplex Zandberg, beide eigendom van de stad. “Dan wordt namelijk de overeenkomst met de club ontbonden”, klinkt het bij schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).

Lees meer »

OCAD volgt steeds meer minderjarigen in terreurdreigingsdossiers: “Ze vinden elkaar op extremistische socialemediakanalen”

Staatsveiligheid en antiterreurorganisatie OCAD bevestigen wat scholen merken: steeds meer jongeren duiken op in dreigingsdossiers. Momenteel volgen ze zelfs tien minderjarigen van wie ze vrezen dat ze hun radicale ideeën willen omzetten in daden. De jongste is amper veertien. “We merken zowel aan islamitische als aan extreemrechtse kant dat jongeren het systeem in vraag gaan stellen.”

Lees meer »

Assisenhof buigt zich over de Spuikommoord: “Waarom moest Emmy dood?”

Het West-Vlaamse assisenhof buigt zich vanaf vrijdag over de zaak van de Spuikommoord in Oostende. Khaldoon Al-Baghdadi doodde er in maart 2020 zijn onderbuurvrouw Emmy Geboers (67). De manier waarop hij dat deed en vooral, de reden waarom, is nog altijd niet opgehelderd. “Ik was een beetje boos”, verklaarde de drugsverslaafde man.
The post Assisenhof buigt zich over de

Lees meer »

Mét De Ketelaere en De Cuyper, zonder Olivier Deman: dit is de Belgische EK-selectie

Bondscoach Domenico Tedesco heeft dinsdag zijn 26-koppige selectie bekendgemaakt voor het EK voetbal in Duitsland. Charles De Ketelaere en Maxim De Cuyper zijn de twee West-Vlamingen in de selectie. Hans Vanaken en Olivier Deman vielen naast de selectie.
The post Mét De Ketelaere en De Cuyper, zonder Olivier Deman: dit is de Belgische EK-selectie appeared first on KW.be.

Lees meer »