Zonen van Paul McCartney en John Lennon treden in de voetsporen van hun vaders en lanceren samen single ‘Primrose Hill’

Er is een nieuwe Lennon-McCartney single uit. Hij heet ‘Primrose Hill’ en is geschreven door… de zonen van het succesvolste songwritersduo aller tijden. Een ballade die klinkt als de Beatles die een wat mindere dag hebben. Komt er nog meer van James en Sean? En zit de wereld daar op te wachten? Oordeel alvast zelf over het resultaat van hun eerste samenwerking. 

Meer krantenkoppen in België

Rode Kruis-Vlaanderen en Voka roepen bedrijven op om plasma te doneren

Rode Kruis-Vlaanderen en Voka gaan samenwerken om via bedrijven meer plasmadonoren te vinden. Ze roepen bedrijven op om hun werknemers te motiveren plasma te doneren in een donorcentrum van Rode Kruis-Vlaanderen. Momenteel komt 3 procent van alle plasmadonaties via bedrijven. Beide organisaties willen dat doen stijgen naar 20 procent.

Lees meer »

Vormelingen klaar voor hun plechtige communie

De vormselvoorbereiding wordt in de centrumparochie traditioneel afgesloten met een vormselwake waarop alle ouders worden uitgenodigd. Na de verzorgde wake worden de catechisten en ook de ouders in de bloemetjes gezet. De vormselwake eindigt steevast met een groepsfoto van alle kinderen die straks hun plechtige communie mogen doen. Wij waren erbij om de groep vormelingen
The post Vormelingen klaar

Lees meer »

Pastorie in Rotem wordt kinderdagverblijf en opent in juni

De pastorie van Rotem in Dilsen-Stokkem wordt een kinderdagverblijf en zal eerst plaats bieden aan 15 kindjes en op termijn aan 24 kindjes. De pastoor ging eind vorig jaar op pensioen en dus kwam het gebouw leeg te staan. Omdat er in Dilsen-Stokkem nood was aan extra kinderopvang, zag de gemeente hier een ideale oplossing. FERM zal de uitbating doen

Lees meer »

Suzanne Leplae (96), bezige bij in Rollegem, maand na platina jubileum overleden

In de parochiekerk van Rollegem werd vanmorgen afscheid genomen van Suzanne Leplae, die op 21 mei op 96-jarige leeftijd overleden is. Zij was, samen met haar man Michel Hoornaert, overbekend in Rollegem. Beiden waren ook erg actief in het sociale leven van het dorp.
The post Suzanne Leplae (96), bezige bij in Rollegem, maand na platina jubileum overleden appeared

Lees meer »

“Mee betaald voor zijn gebit, nu zitten wíj in de miserie”: hoe Steve Tielens zich voor de kar van de ‘Turkse tandenmaffia’ liet spannen

“Sorry dat ik het zeg, maar hij is laag gevallen.” Fans van Steve Tielens (53), die zich opwerpt als ambassadeur van een Turkse tandkliniek, trekken aan de alarmbel. Weekblad ‘Dag Allemaal’ sprak met twee slachtoffers die via de zanger naar Turkije reisden en nu fysiek, mentaal én financieel in de put zitten. “Hij straalde met zijn nieuw gebit, ik zat

Lees meer »

Clubcoach Hayen riskeert nog schorsing met uitstel voor contact met bank na uitsluiting

Het parket van de Belgische voetbalbond (KBVB) wil een wedstrijd schorsing met uitstel en 500 euro boete voor Club Brugge-coach Nicky Hayen. Die werd zondag op bezoek bij RSC Anderlecht (0-1) uitgesloten, maar hield met een walkietalkie contact met de bank. Dat kan hem nu een straf opleveren. Hayen moet sowieso voor het Disciplinair Comité komen. De Clubcoach hoopt wel

Lees meer »