Zeventig doden in vijf dagen in Afghanistan door overstromingen

Ongeveer 70 mensen zijn sinds afgelopen zaterdag omgekomen bij overstromingen door hevige regenval in Afghanistan. Dat maakte een ambtenaar van het ministerie voor Natuurrampenbeheer woensdag bekend.

 

Meer krantenkoppen in België

Kandidaat-burgemeester vermoord in Mexico

Op de laatste dag van de kiescampagne in Mexico is opnieuw een kandidaat-burgemeester gedood. Alfredo Cabrera, kandidaat in de zuidelijke stad Coyuca de Benitez, werd verschillende keren in de rug geschoten.

Lees meer »

Onveilige zwemvesten zonder keurmerk te koop via Bol en Amazon

Bij webwinkels Bol.com en Amazon.nl worden gevaarlijke reddingsvesten verkocht die niet voldoen aan Europese veiligheidsrichtlijnen. Er worden vesten aangeboden zonder CE-keurmerk, zonder het vereiste CO2-patroon, en zelfs producten die niet eens als reddingsvesten mogen worden verkocht. Dat stelt het Nederlandse consumentenprogramma Radar vast na eigen onderzoek.

Lees meer »

De Bosuil neemt afscheid van Ritchie De Laet: “Er zijn geen woorden voor wat de supporters voor mij betekend hebben”

Naast Toby Alderweireld werd ook Ritchie De Laet (35) in de bloemetjes gezet. Hij nam op wondermooie manier afscheid van Antwerp, als speler weliswaar. “Er moet al een heel mooie uitdaging van een andere club uit de bus vallen om niet bij Antwerp aan de slag te gaan.” De vleugelverdediger speelde in totaal maar liefst 214 wedstrijden voor ‘The Great

Lees meer »