Valse foto’s op datingsites om seks te krijgen? “Het is heel uitzonderlijk, maar kleine leugentjes zijn schering en inslag”

Jezelf voorstellen als gespierde Italiaan om een seksdate te scoren, het is heel verregaand. Toch is het eigen aan datingsites als Tinder dat we er ons mooier voorstellen dan we in werkelijkheid zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Doorsnee Belgisch huishouden heeft vermogen van 249.301 euro

Het vermogen van een doorsnee Belgisch huishouden ligt op 249.301 euro. Dat is aanzienlijk hoger dan de Europese mediaan van 123.500 euro, zo blijkt uit het eerste vermogensrapport van Keytrade Bank en de Universiteit Gent. Het gaat om het nettovermogen, dus het totaal aan bezittingen verminderd met de schulden. De Belgische gezinnen hebben sinds 2021 wel op koopkracht moeten inboeten.

Lees meer »

Powerlifter Ricardo Kimpe over zijn recent parcours: “Europees kampioen, maar wat teleurgesteld”

Hij kreeg af te rekenen met een Moldavisch professioneel team dat enkel tevreden was met de titel, maar daar stak hij een stokje voor: Ricardo Kimpe uit Diksmuide won in april in zijn gewichtscategorie een Europese titel powerlifting. Daarbij verbeterde hij een Belgisch record, maar niet het record dat hij voor ogen had. “Ik was een beetje teleurgesteld.”
The

Lees meer »

“Man verscheen met mes in mijn hotelkamer”: hoofdverdachte in zaak-Maddie McCann staat opnieuw terecht in verkrachtingsproces

Een vrouw die Christian Brückner, de hoofdverdachte van de verdwijning van Madeleine McCann, beschuldigt van verkrachting, verklaarde tijdens de rechtszaak “dat ze in haar hotelkamer werd aangevallen door een man met een mes”. Brückner wordt beschuldigd van drie aanklachten van verkrachting en twee van seksueel misbruik tijdens zijn lopende proces in Braunschweig, Duitsland.

Lees meer »

Fastned opent snellaadstation aan A19 in Zonnebeke: “Eerste station in een regio waar laadstations dun gezaaid zijn”

Vrijdag opende Fastned een snellaadstation in Zonnebeke. Het station ligt naast het recyclagepark van de gemeente op bedrijventerrein de Polderhoek, op de hoek van de Kortekeerstraat en de Kasteelstraat aan de A19 op grondgebied Geluveld. Met dit snellaadstation opende Fastned zijn 31ste station in België en het negende in West- Vlaanderen.
The post Fastned opent snellaadstation aan A19 in

Lees meer »

EXCLUSIEF. Op bezoek bij Laura Hilven, stuwende kracht achter Arsenal-uitblinker Trossard: “Moeilijk te vatten dat we nú onze grote droom al beleven”

Leandro Trossard (29) speelt het seizoen van zijn leven in de Premier League “Vanaf dag één bij Arsenal viel onze mond open”, zegt Laura Hilven (31). Zij is al twaalf jaar de steun en toeverlaat van de Rode Duivel. “Hier heeft hij als klein jongetje zó van gedroomd.” Lies Vandenberghe stak het Kanaal over voor een exclusief én openhartig interview.

Lees meer »