Travis Kelce gaat spelprogramma presenteren: “Zal zeker vermakelijk zijn”

Travis Kelce (34) heeft een nieuwe job beet. De American football-speler én vriend van Taylor Swift (34) zal binnenkort een spelshow gaan presenteren voor Prime Video. 

Meer krantenkoppen in België

Ostend Night Run mikt op 3.000 sportievelingen

De inschrijvingen zijn gestart voor de negende editie van de MetaRelax Ostend Night Run op 21 september, een sportieve loopwedstrijd in de stad die de deelnemers op speciale locaties brengt.
The post Ostend Night Run mikt op 3.000 sportievelingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

REPORTAGE. Deur aan deur met voorzitter Jeremie Vaneeckhout: “Wie is verantwoordelijk voor de miserie van de landbouwers? Niet Groen, hé”

Voor Groen lijken de verkiezingen in bepaalde provincies een strijd op leven of dood te worden. In de Grote Peiling van HLN flirten de ecologisten met de kiesdrempel. Hoe nerveus worden ze daarvan? Wij trokken naar West-Vlaanderen en gingen er op pad met co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout. “Groen zou wel eens beter kunnen scoren dan velen denken.” Hij en zijn partij

Lees meer »

Tony, Kimberly, Valerie en Anouk kunnen niet werken door ziekte: “Mensen gaven kritiek op mijn trouwfeest, moest ik niet thuiszitten?”

"Mensen denken dat ik geld krijg om te niksen, maar met mijn uitkering en al mijn medische kosten leef ik onder de armoedegrens." Dat zegt Tony (53) die door reuma niet kan werken en hierdoor met veel vooroordelen kampt. Ook Kimberly (30), haar vrouw Valerie (28) en Anouk (28) zijn door een fysieke of mentale ziekte arbeidsongeschikt. Zij doen hun

Lees meer »

KIJK. Catalanen clashen met politie omdat Louis Vuitton bekendste park van Barcelona laat afsluiten

In de buurt van het wereldberoemde Park Guëll in Barcelona, wereldberoemd van Antoni Gaudi’s architectuur en mozaïek, zijn er hevige protesten uitgebroken nadat de toeristische trekpleister donderdag werd afgesloten voor een besloten mode-evenement. Chaotische beelden tonen hoe het tot escalaties komt tussen de politie en de Catalanen. Die laatsten verzetten zich tegen het “privatiseren” van de publieke ruimte voor een

Lees meer »

Wilfried (75) voor 15de keer bijzitter in stembureau: “Eerste keer kon ik er een verkeersboete mee ontwijken, nu doe ik het gewoon graag”

Er zijn mensen die in een kramp schieten als ze een oproepingsbrief krijgen om te zetelen als bijzitter en je hebt de 75-jarige Wilfried Buseyne uit Heule. Op 9 juni trekt hij voor de 15de keer als vrijwilliger naar het stembureau in Heule. “Ik doe het gewoon graag omwille van het sociaal contact”, zegt de alleenstaande zeventiger, “en omdat ik

Lees meer »