Strikt dieet veroorzaakt gezondheidsproblemen bij Britse actrice Jameela Jamil: “De complimenten wegen niet op tegen de pijn”

Twintig jaar lang volgde de Britse actrice en radiopresentatrice Jameela Jamil (38) een strikt dieet. Dit met de gedachte dat ze werkte aan een gezonde levensstijl, maar niets blijkt nu dus minder waar te zijn. De actrice kampt daardoor met ernstige botproblemen en roept haar volgers dan ook op om te stoppen met diëten. “De complimenten zijn de pijn niet waard.” 

Meer krantenkoppen in België

“Baltische staten willen troepen sturen naar Oekraïne zonder op NAVO te wachten als Rusland doorbraak forceert”

Functionarissen van de Baltische staten hebben hun Duitse ambtgenoten vorige week gewaarschuwd dat hun regeringen klaarstaan om troepen naar Oekraïne te sturen als Rusland aanzienlijke terreinwinst boekt in Oost-Oekraïne. De waarschuwing is voor Duitsland een belangrijk argument om zijn steun aan Oekraïne op te voeren, zo schrijft ‘Der Spiegel’.

Lees meer »

Vakbonden beschuldigen na Het Poetsbureau nu ook ander dienstenchequebedrijf : “Ze staken tientallen miljoenen euro’s in eigen zak”

“Niet alleen Het Poetsbureau, maar ook dienstenchequebedrijf Trixxo weigert om de afgesproken minimumlonen aan zijn personeel te betalen. Ze steken tientallen miljoenen in eigen zak”, klonk het donderdag in vakbondskringen aan de arbeidsrechtbank in Hasselt. Daar startte een rechtszaak van 30 huishoudhulpen tegen Het Poetsbureau.

Lees meer »

Kaartclub De Sparrevrienden Torhout brengt hulde aan zijn twee kampioenen

Tijdens een gezellige receptie in zaal Sparrenhove op de wijk De Goede Herder heeft kaartclub De Sparrevrienden hulde gebracht aan zijn twee kampioenen van het voorbije seizoen. Algemeen kampioen en meteen ook de beste bij de mannen werd Geert Senaeve vóór Marcel Bolle en Roos Denolf, die tot vrouwenkampioen gekroond werd. De rode lantaarn ging
The post Kaartclub De

Lees meer »

“Mijn zoon ging wenend naar bed na het nieuws”: medewerkers jeugdvoetbal KV Oostende komen samen voor laatste barbecue

Zaterdagavond kwamen alle medewerkers van het jeugdvoetbal van KV Oostende samen voor de jaarlijkse barbecue en dat ging gepaard met heel wat tranen. KV Oostende staat immers aan de rand van het faillissement en het is helemaal niet zeker of er effectief nog jeugdvoetbal gespeeld zal worden op De Schorre.
The post “Mijn zoon ging wenend naar bed na

Lees meer »

Ezel Berry is klaar voor de tocht van 500 km naar Parijs

Het einde van de Sint-Martinusroute ligt in Tours, maar zaterdag vat ezel Berry de etappe Oekene-Parijs aan, goed voor 500 km en voor het goede doel. “We hopen Parijs binnen te geraken, want blijkbaar verbiedt een of ander reglement de toegang voor ezels”, lacht Piet Ternest.
The post Ezel Berry is klaar voor de tocht van 500 km naar

Lees meer »

In Roeselare kan je een jaar lang je eigen winkel winnen

Wie droomt van een eigen winkel, maakt binnenkort kans om die te winnen in Roeselare. Een volledig starterspakket inclusief een jaar lang huur, begeleiding, inrichtings- en mediabudget zorgt voor een succesvolle doorstart van een nieuw, origineel concept.
The post In Roeselare kan je een jaar lang je eigen winkel winnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondanks eerdere veroordeling blijft Kortrijkse aannemersfamilie werkkrachten uitbuiten: vader en zoon riskeren zes jaar cel

Een 28-jarige Roemeen en zijn 58-jarige vader uit Kortrijk riskeren voor de Brugse rechtbank zes jaar effectieve celstraf en een monsterboete voor mensenhandel in de bouwsector. De twee zijn niet aan hun proefstuk toe.
The post Ondanks eerdere veroordeling blijft Kortrijkse aannemersfamilie werkkrachten uitbuiten: vader en zoon riskeren zes jaar cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Delegatie wzc Ben op studiereis richting Zweden

Vanuit het woonzorgcentrum Ben, met filialen in Ardooie en Roeselare, vertrekt een uitgebreide en gevarieerde delegatie naar Zweden op studiereis. Ze bereiden zich er nu goed op voor.
The post Delegatie wzc Ben op studiereis richting Zweden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Erkenning Palestina door Spanje, Ierland en Noorwegen nu officieel, diplomatieke rel tussen Spanje en Israël escaleert

Na de aankondiging vorige week hebben Spanje, Ierland en Noorwegen de erkenning van de Palestijnse staat officieel bekrachtigd. Daarmee sluiten ze zich aan bij meer dan 140 landen wereldwijd. Volgens de 3 Europese landen is die erkenning noodzakelijk voor een toekomstig vredesproces tussen Israël en de Palestijnen. Maar intussen worden de diplomatieke relaties tussen Israël en Spanje almaar bitsiger.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer”

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een onderhandeld staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs

Lees meer »

Voorlopig geen terugkeer naar het podium, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’.

Lees meer »

Undav naar EK en Sadiki al elfde debutant voor zijn land: hoe Brusselaars kweekfabriek zijn voor A-internationals

Midden de titelstrijd kreeg Noah Sadiki zijn eerste selectiebrief voor Congo. Union is sinds zijn opmars naar 1A een kweekfabriek voor nieuwe A-internationals: al elf spelers braken door voor hun land. Wie ging Sadiki voor en hoe mag ook oud-speler Deniz Undav zijn EK-plek bij Duitsland aan Union danken? Ex-speler Dante Vanzeir, die bij Union ook zijn enige cap versierde,

Lees meer »