Spaarrekening bij overheid ziet honderden miljoenen wegvloeien

11:22 Een jaar nadat de regering een maximumrente vastgelegd heeft voor spaargeld op een e-deporekening is het uitstaande bedrag op die overheidsrekening met bijna 30 procent gedaald tot 1,3 miljard euro. W… 

Meer krantenkoppen in België

Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval”

In een nieuwe stap om wateroverlast aan te pakken werd een nieuwe zandzakcontainer geplaatst in de Piljoenstraat. “We hopen ook binnenkort de werken aan het bufferbekken te hervatten.”
The post Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (54) rijdt vitrine van gereedschapswinkel binnen

In de Torhoutse Steenweg in Oostende gebeurde woensdagavond een verkeersongeval. Een 54-jarige automobiliste reed daar met haar wagen de vitrine van gereedschapswinkel Toolstation binnen. “De winkel is nog maar een jaar geopend”, vertelt een van de medewerkers.

Lees meer »

Boris Van Severen – Hippo uit ‘The Masked Singer’ – showt zijn zangtalent nog eens, al lijkt Frances geen fan

Boris Van Severen (35) vervoerde zijn vrouw Frances Lefebure (35) in de bakfiets naar de Gentse Feesten, waar ze op date gingen. De acteur besloot nog eens zijn zangtalent te laten horen. Boris werd vierde tijdens het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Al lijkt zijn echtgenote Frances niet echt fan. “De Uberdriver die je niet wilt”, schrijft ze bij

Lees meer »

Babykledingzaak La Petite Rooze opent de deuren

Rita Lauwerier (55) opende zopas haar nieuwe babykledingzaak La Petite Rooze aan de Driftweg. Het merk La Petite Rooze bestaat al sinds 2013: Rita ontwikkelde vanuit haar eigen persoonlijkheid handgemaakte lifestyleproducten, zoals juwelen en toilettasjes.
The post Babykledingzaak La Petite Rooze opent de deuren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in vlammen op

Brandweerpost Zuid-IJzer hielp maandagmiddag met het blussen van een zware brand in een weide op Frans grondgebied. De brand bevond zich een tweehonderdtal meter over de grens, achter het pand gekend als café ‘De Miserie’ van de populaire tv-reeks ‘Chantal’.
The post Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in

Lees meer »

Geen Evenepoel en Van Aert op na-Tourcriteriums, wél Van der Poel, Girmay en Philipsen: hier kunt u ze bewonderen

De Tour loopt op z’n laatste benen en dus is het stilaan tijd voor de na-Tourcriteriums. Remco Evenepoel en Wout van Aert laten ze allemaal aan zich voorbij gaan door de Olympische Spelen, Mathieu van der Poel rijdt wél één na-Tourcriterium. Ook groene trui Biniam Girmay, Jasper Philipsen en Arnaud De Lie horen tot de publiekstrekkers. Een overzicht.

Lees meer »

GAIA protesteert tegen schapenkoers in Bekegem: “Maar het is folklore en een diervriendelijk event”

GAIA heeft een brief gericht aan het Ichtegemse gemeentebestuur met de vraag om de schapenkoers in Bekegem zondag te annuleren. Volgens de dierenrechtenorganisatie is deze activiteit wettelijk verboden. “We hebben een vergunning toegekend aan de organisatoren van de 3-Daagse Bekegem en zullen deze niet intrekken”, zegt schepen van Dierenwelzijn Geert Vandaele (Team Burgemeester).
The post GAIA protesteert tegen schapenkoers

Lees meer »