Sociale rechten zijn deel van Europees debat over competitiviteit

20:35 De EU-ministers van Sociale Zaken rolden dinsdag in Terhulpen een Europese sociale agenda voor de komende zes jaar uit. Dat de Italiaanse ex-premier Mario Draghi net daar een donderpreek hield voor ee… 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Op bezoek bij Laura Hilven, stuwende kracht achter Leandro Trossard: “Toen Arsenal concreet werd, ben ik in tranen uitgebarsten”

Leandro Trossard (29) speelt het seizoen van zijn leven in de Premier League. “Vanaf dag één bij Arsenal viel onze mond open”, zegt Laura Hilven (31). Zij is al twaalf jaar de steun en toeverlaat van de Rode Duivel. “Hier heeft hij als klein jongetje zó van gedroomd.” VTM Nieuws-sportanker Lies Vandenberghe stak het Kanaal over voor een exclusief én

Lees meer »

“Hij is meer geschrokken van paniek in België dan van val”: koning Albert onwel geworden op vakantie in Zuid-Frankrijk

Koning Albert (89) is aan het bekomen, nadat hij op vakantie in Zuid-Frankrijk onwel is geworden en lelijk ten val is gekomen. Hij heeft niet zozeer last van fysieke ongemakken, het valt al bij al mee. De gepensioneerde vorst is vooral geschrokken van de paniekreacties die het nieuws heeft veroorzaakt in België. “Hij begrijpt de heisa niet, hij is nooit

Lees meer »

Meryl Streep krijgt ere-Gouden Palm in Cannes

Het is een bijzondere dag voor Meryl Streep (74). De Amerikaanse actrice krijgt dinsdagavond een ere-Gouden Palm tijdens de openingsavond van de 77ste editie van het filmfestival van Cannes. Daarmee krijgt ze erkenning voor haar grote bijdrage aan de filmindustrie.

Lees meer »

Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de draaischijf leerde werken”

Stefans Pottery in Roesbrugge bestaat tien jaar en gaat voluit voor het doorgeven van de liefde voor het ambacht door het organiseren van driedaagse en tweedaagse workshops met mogelijkheid tot overnachten in Stefans Pottery B&B of bevriende B&B in de nabijheid.
The post Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de

Lees meer »

“Mensen kiezen altijd de kant van land in oorlog”: Fury heeft opvallende verklaring voor jurybeslissing om Usyk tot onbetwiste kampioen uit te roepen

Oleksandr Usyk (37), en niet Tyson Fury (35), is de onbetwiste kampioen in het boksen bij de zwaargewichten. De Oekraïner bracht ‘The Gypsy King’ in de negende ronde compleet aan het wankelen. Een knock-out leverde dat niet op, maar na een niet-unanieme beslissing van de jury werd Usyk wel nipt uitgeroepen tot winnaar van het epische gevecht. Fury, het niet

Lees meer »

Grote operatie van ordediensten in Nieuw-Caledonië

De Franse ordediensten hebben zondag meer dan 600 gendarmes ingezet om “de controle over de 60 km lange weg tussen hoofdstad Nouméa en de luchthaven volledig terug te krijgen”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken aangekondigd op X. Op zes dagen tijd vielen zes doden bij protesten tegen een kieshervorming.

Lees meer »

Clubkampioenschap zonder uurwerk bij triatlonclub

Op zondag 19 mei is er de vijfde editie van de Viven Triatlon en Duatlon met aankomst op het domein van het kasteel van Oostkerke. Voor de plaatselijke Triathlonclub Damme de gelegenheid om er hun clubkampioenschap te houden.
The post Clubkampioenschap zonder uurwerk bij triatlonclub appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niets zo vreselijk als alcoholvrij bier om 8 uur ‘s morgens”: setgeheimen van ‘Milo’ (die kijkers soms liever niet weten)

Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en

Lees meer »