Premier en president staan lijnrecht tegenover elkaar bij parlementsverkiezingen in Kroatië

De Kroaten trekken naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. De belangrijkste kandidaten zijn de huidige president Zoran Milanovi? en premier Andrej Plenkovi?. De uitslag zal vooral invloed hebben op Oekraïne want de pro-Russische Milanovi? is een tegenstander van militaire hulp aan het land. 

Meer krantenkoppen in België

De man achter de graffitikoppen van de Rode Duivels: “De Bruyne kostte de meeste moeite. Ineens was hij van kapsel veranderd”

Carrasco onder een brug in Vilvoorde, De Bruyne tegen een blinde muur in Drongen en Vertonghen op de gevel van een sporthal in Tielrode: de EK-selectie van bondscoach Tedesco werd opgeluisterd met prachtige graffitibeelden. Werk van Thomas Daem (40) en zijn collectief PNCHR (‘puncheur’) dat tot nu vooral naam maakte met karakterkoppen van coureurs. “Toen we nog illegaal werkten, knepen

Lees meer »

Toeriste raakt paard aan van King’s Guard voor foto, maar dier laat duidelijk blijken wat hij daarvan vindt

Een toeriste is maandag serieus geschrokken toen ze de King’s Guard bij Buckingham Palace bezocht in het Verenigd Koninkrijk. De vrouw wilde poseren voor een foto en nam daarbij een paard vast, maar dat had ze beter niet gedaan. Het dier haalde uit waardoor ze achteruit geduwd werd en net niet viel. Geschrokken verliet ze samen met haar medereiziger de

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor man (66) die ongepaste beelden maakt van minderjarige pluskleindochter

De 66-jarige P.L. uit Roeselare is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden voorwaardelijk nadat hij foto’s maakte van zijn toen 14-jarige pluskleindochter. Een vreemd bericht naar het meisje bracht de feiten aan het licht.
The post Voorwaardelijke celstraf voor man (66) die ongepaste beelden maakt van minderjarige pluskleindochter appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Warmste Week voert geheimzinnige actie op ‘t Zand

We moeten nog meer dan een half jaar wachten op de volgende editie van De Warmste Week, maar de voorbereidingen zijn duidelijk volop bezig. Op ‘t Zand kreeg het gele logo op de vloer donderdagnamiddag alvast een update door Manu Van Acker en Eva De Roo. “Midden juni volgt er nieuws”, houdt de VRT de lippen nog stijf op elkaar.<br

Lees meer »