Politie toont ingenieuze verborgen camera’s waarmee stiefvader misbruik minderjari­ge twee jaar lang filmt in Malaga

In Spanje is een man opgepakt die meer dan twee jaar lang zijn minderjarige stiefdochter misbruikte in Mijas. Hij drogeerde het meisje en filmde dan hoe hij haar verkrachtte. De verborgen camera’s zaten in een pluchen dier, een stopcontact en een lamp in de slaap- en badkamer van het meisje. 

Meer krantenkoppen in België

Vooruit klaagt stadsbestuur Sint-Truiden aan voor gebruik van skybox bij STVV

Oppositiepartij Vooruit in Sint-Truiden heeft een klacht ingediend bij de Limburgse gouverneur tegen het stadsbestuur. Voor Vooruit is het bestuur niet transparant genoeg over het gebruik van een skybox, waar volgens hen meer dan 180.000 euro per jaar voor betaald wordt. Het stadsbestuur spreekt dat tegen en heeft het over een sponsor-overeenkomst die ook met andere sportclubs in de stad

Lees meer »

Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare

Wie droomt van een eigen zaak en een origineel concept heeft, kan zich nog tot 18 augustus kandidaat stellen voor de actie ‘Win je winkel’. De winnaar krijgt een jaar lang de gratis huur van een pand op een toplocatie in de Ooststraat.
The post Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare appeared first on

Lees meer »

Kermis in Reningelst: van de Dokiofeesten tot een rommelmarkt

Van vrijdag 26 juli tot en met zondag 4 augustus staat er heel wat op het programma in Reningelst, want het is namelijk kermis. Van de Dokiofeesten, tot een tuinterras bij Atelier Hortense en een dartstornooi.
The post Kermis in Reningelst: van de Dokiofeesten tot een rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt op Brusselse Grote Markt en aan Beurs

Op de Brusselse Grote Markt en aan de Beurs zijn donderdagnamiddag zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt, omdat ze onaangekondigd een protestactie hielden en een Tomorrowland-evenement verstoorden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. “We hebben ook drie gerechtelijke processen-verbaal opgesteld voor weerspannigheid”, klinkt het.

Lees meer »

Dag na brand in Oostende worden via gat in muur 500 wietplanten ontdekt bij de buren: “En dat met kinderen in het gebouw”

Opvallend nieuws uit de Kaaistraat in Oostende, een dag na de brand in een flatgebouw waarbij een man (35) naar veiligere oorden moest springen. In het aangrenzende gebouw werd via een gat in de muur een wietplantage aangetroffen. Alles wijst erop dat het eerder een toevallige ontdekking was. Een 21-jarige man werd opgepakt. “En zeggen dat er kinderen in die

Lees meer »

Aanval op bases van internationale coalitie in Irak en Syrië

Op twee bases in Irak en Syrië waar zich troepen van de internationale coalitie bevinden, zijn donderdag en vrijdag raketten afgevuurd. Dat zeggen Iraakse en Amerikaanse veiligheidsverantwoordelijken en een ngo. Dergelijke aanvallen waren eerder frequent tijdens de vroege fasen van het conflict tussen Israël en de Palestijnse Hamas-militanten, maar zijn sindsdien afgenomen.

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

Stad Wervik en brandweer Geluwe verrassen adjudant Dominique (66) en luitenant Luc (66) met een huldiging voor hun pensioen

De stad Wervik en de brandweerpost Geluwe verrasten adjudant Dominique Durnez en luitenant Luc Dorme met een huldiging in het stadhuis. Luc gaat eind juli met pensioen, hij wordt dan 67 jaar. Dominique (66) deed dat eind vorig jaar al. De zowat twintig brandweerlui uit de Gapersgemeente verliezen alvast twee sterke krachten.
The post Stad Wervik en brandweer Geluwe

Lees meer »

Surfer in Australië gewond na aanval door haai

Aan een strand nabij de Australische badplaats Port Macquarie aan de oostkust heeft een haai dinsdagochtend (lokale tijd) een man aangevallen. Volgens lokale media heeft de 23-jarige surfer daarbij zware verwondingen aan het been opgelopen. Het is al de derde haaienaanval in een maand tijd Down Under.

Lees meer »

“Ik werd er onnozel van”: Van Gerwen maakt zichzelf helemaal gek, maar pakt dan uit met één geniaal moment

De World Matchplay kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Vanavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. De wedstrijden zijn ook LIVE

Lees meer »