Pamela Anderson maakt comeback op witte doek in remake van ‘The Naked Gun’

‘Baywatch’-actrice Pamela Anderson (56) keert terug naar het witte doek. Ze wordt de tegenspeelster van Liam Neeson (71) in de remake van ‘The Naked Gun’, de komedie uit de jaren 80 en 90. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky roept op om energie te besparen na Russische aanvallen op elektriciteitsnet

Het Westen is “met vuur aan het spelen” en dat zal “niet onbeantwoord blijven”. Dat heeft Moskou gezegd na de Oekraïense luchtaanvallen in de nacht van donderdag op vrijdag. Volgens Rusland werden daarbij westerse wapens gebruikt. Zowel Rusland als Oekraïne zien weinig in een wapenbestand tijdens de Olympische Spelen. De Franse president Emmanuel Macron had opgeroepen tot een wereldwijd staakt-het-vuren

Lees meer »

Meer dan helft lgbtq+’ers durft niet hand in hand over straat

Meer dan de helft van de lgbtq+’ers in ons land durft niet hand in hand over straat te lopen en meer dan een kwart vermijdt bepaalde plaatsen uit angst om aangevallen te worden. Dat blijkt uit een nieuw rapport van het Bureau van de Europese Unie voor de grondrechten (FRA), dat in 2023 meer dan 100.000 personen uit heel Europa

Lees meer »

Kan jouw kind zonder likes? Europa onderzoekt mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op jongeren

De Europese Commissie is een formeel onderzoek gestart naar Meta, het bedrijf achter Instagram en Facebook, om na te gaan of die socialemediakanalen verslavende effecten hebben op kinderen. Nog maar 2 weken geleden startte de Commissie een ander onderzoek naar Meta, toen om te checken of het bedrijf zijn verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties wel

Lees meer »