Overleeft Club morgenavond ‘de hel van Toumba’? “Ze zullen er álles aan doen om het kot op stelten te zetten”

‘Highway to hell’. Aan waarschuwingen geen gebrek, maar hoe warm wordt het straks écht in Thessaloniki voor Club Brugge? Waarnemers en ervaringsdeskundigen over het de hel van Toumba: “Eigenlijk moet je er gewoon van genieten.” 

Meer krantenkoppen in België

Blankenbergse trompettist Yves Fernandez op Brugs stadsfestival Mirage: “Muziek is mijn vitamine”

Op donderdag 23 mei opent de Blankenbergse trompettist Yves Fernandez het stadsfestival Mirage langs de Kruisvest in Brugge. Hij maakt al twintig jaar deel uit van de bigband van Lady Lynn en wil met zijn nieuwe groep Whoopie jazz toegankelijk maken voor kinderen.
The post Blankenbergse trompettist Yves Fernandez op Brugs stadsfestival Mirage: “Muziek is mijn vitamine” appeared first

Lees meer »

3×3 Lions op rand van uitschakeling na nederlagen in eerste twee duels

De kwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs hangt voor de 3×3 Belgian Lions aan een zijden draadje. De Belgische basketters verloren vrijdag hun eerste twee wedstrijden op het olympisch kwalificatietoernooi in het Hongaarse Debrecen tegen Japan (19-21) en Mongolië (21-17) en hebben hun lot door die valse start niet meer in eigen handen.

Lees meer »

Feesten, tatoeages en dates met Playboymodellen: zoon van Noorse kroonprinses Mette-Marit kiest voor anoniem leven

Uit de koninklijke kooi ontsnappen en geruisloos in de anonimiteit opgaan, kan het echt? Marius Borg Høiby (27), zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit (50), bewijst het. Terwijl zijn (half)zus Ingrid Alexandra vorige week geschiedenis schreef tijdens de Noorse nationale feestdag, was Marius nergens te bekennen. Maar hoe vult hij zijn dagen? Wat met zijn inkomen? En hoe zit dat

Lees meer »

Vier schoten afgevuurd op Slovaakse premier Fico, eentje raakte hem in de buik: beelden tonen arrestatie

Robert Fico, de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Dat is bevestigd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. Volg het nieuws op de voet in deze

Lees meer »

Anouchka uit ‘Boer zkt vrouw’ heeft al jaren geen contact met ouders: “Mama boorde me de grond in op Facebook”

De traantjes vloeiden rijkelijk in ‘Boer zkt vrouw’ zondagavond. Michiel (27) koos voor Rune (23) en moest bijgevolg met pijn in het hart Anouchka (23) huiswaarts sturen. “Omdat ik spiritueel ben, voelde ik het aankomen”, reageert die laatste. In dit interview zet ze de puntjes op de i over haar exit, verklapt ze of ze nog contact heeft met Michiel

Lees meer »

Agressie in de zorg neemt toe. Verpleegkundige Nina (44) is een van de slachtoffers: “Arbeidsongeschikt nadat bejaarde mij uit het niets begon te slaan”

Steeds vaker krijgen zorg- en verpleegkundigen te maken met fysieke agressie, ook van wie je het niet meteen verwacht: bejaarde bewoners in woonzorgcentra. Een oudere man probeerde Jennifer (23) te wurgen toen ze hem oogdruppels gaf, Nina (44) is al twee jaar arbeidsongeschikt na de aanval van een tachtiger. De twee verpleegkundigen doen hun verhaal: “Je verwacht dat er meer

Lees meer »