Onzekere zangeres, maar strenge moeder: de vele gezichten van Victoria Beckham, die haar 50ste verjaardag viert

Victoria Beckham blaast vandaag 50 kaarsjes uit. De wereld leerde haar in 1996 kennen als ‘die norse van de Spice Girls’, maar wie haar parcours overloopt, ziet vooral een gedreven vrouw met een warm moederhart. En dankzij – soms zelfs ondanks – haar grote liefde David Beckham (48) slaagt ze er altijd in de tegenslagen in haar leven het hoofd te bieden. ‘Story’ zet haar verschillende gedaantes op een rijtje. “Overal hingen post-its met de boodschap ‘Posh: niet zingen’.” 

Meer krantenkoppen in België

“Recordaantal werknemers met fysieke en psychische klachten”

Het aantal werknemers in ons land met fysieke of psychische klachten is de voorbije vijf jaar fors toegenomen. Dat stelt preventiedienst Mensura op basis van een analyse van de gegevens van meer dan 320.000 werkende Belgen. In de dienstensector, maar ook in het onderwijs gaat het aantal mensen met klachten in sneltempo omhoog.

Lees meer »

Britse High Court buigt zich vandaag over uitlevering Julian Assange

Het High Court in Londen buigt zich maandag over een mogelijk laatste poging van Wikileaks-oprichter Julian Assange om zijn uitlevering naar de Verenigde Staten te blokkeren. Met de procedure hoopt hij een herziening te verkrijgen van de beslissing van toenmalig Brits minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel, die in 2022 instemde met zijn uitlevering.

Lees meer »

“Wat is er aan de hand met de coureur die vorig seizoen top was?”: onze F1-watcher deelt drie buizen uit, maar zag ook twee uitblinkers

“De ironie van het lot.” Onze Formule 1-watcher zag in Imola een sterke uitdager voor Verstappen, die wel alweer won. “Hij buffelde van start tot finish, voluit op de limiet, en werd daarvoor beloond.” Drie renners kregen dan weer een buis. “En of het seizoen nog pijnlijk lang is voor hem.” Ons rapport voor de GP van Emilia-Romagna.

Lees meer »

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL. 1-4! Real Madrid heer en meester bij Villarreal, Guler zet zijn tweede om

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

“Wie geen gordel droeg vloog met hoofd tegen plafond”: één dode na zware turbulentie op vlucht van Londen naar Singapore, filmpje toont ravage in vliegtuig

Tijdens een vlucht van Londen naar Singapore is zware turbulentie ontstaan. Daarbij is een 73-jarige Brit om het leven gekomen. Het toestel van Singapore Airlines moest iets voor 16 uur lokale tijd een noodlanding maken in de Thaise hoofdstad Bangkok. Mogelijk werd een hartaanval hem fataal, stelt de directeur van de luchthaven. Dertig anderen raakten gewond, zeven onder hen zouden

Lees meer »

Draagt hij jarretels? ‘Sing Again’-finalist Seppe verdedigt z’n gewaagde podiumoutfits: “Niet bang voor reacties”

“Ik wou volledig mezelf zijn, dit is gewoon wie ik ben.” Seppe Herreman greep vrijdag net naast de overwinning in de finale van ‘Sing Again’, maar met zijn rode lakleren outfit veroverde de zanger wel het hart van kijkend Vlaanderen. Maar hoe blikt Seppe zelf terug op zijn deelname? Hoe waren de reacties? En wat staat er de artiest nog

Lees meer »

Waarom ook de jongste generatie weet wat “Protput” betekent

Twintig jaar geleden loste scenarist Jan Eelen ‘Het eiland’, een zogezegde blik achter de schermen van een doodgewoon kantoor langs de zoveelste steenweg. Het werd een schot in de roos, niet enkel bij TV-kijkers van toen maar ook bij de nieuwe generatie streamers. “Het is bijna ongezond hoe goed ik de volledige reeks vanbuiten ken en hoeveel ik het al

Lees meer »

Robert De Niro spreekt campagnespotje Biden in en waarschuwt voor “losgeslagen” Trump

“Van tweets na middernacht tot bleekwater drinken: we wisten dat Trump een ongeleid projectiel was als president”, zegt Robert De Niro, die daarna van de coronacrisis overgaat naar Trumps aanpak van de Black Lives Matter-protesten na de dood van George Floyd in 2020 – “traangas en een fotomoment”, verwijzend naar Trump die met een Bijbel in de hand poseerde voor

Lees meer »

Acht doden bij mesaanval in China

Een man heeft acht mensen gedood met een mes in Xiaogan, in de Chinese provincie Hubei. Dat hebben Chinese staatsmedia vrijdag bericht onder aanhaling van de lokale autoriteiten. Er viel ook een gewonde.

Lees meer »