Na de balk nu ook al sterk op de brug? Nina Derwael maakt straks EK-plannen bekend

De balk verzekerde Nina Derwael van Parijs 2024, maar hoe sterk is ze al op de brug? Het EK begin mei kan haar wijzer maken. Vandaag geeft Derwael een update over haar plannen en schouder bij de bekendmaking van de vijfkoppige EK-selectie. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Rusland beweert dorp in oosten van Oekraïne te hebben veroverd – Minstens 2 doden bij aanval op bouwmarkt in Charkiv

Het Russische leger beweert het dorpje Archanhelske, in de oblast Donetsk in het oosten van Oekraïne, te hebben veroverd. De Russische president Vladimir Poetin heeft intussen benadrukt dat hij niet wil onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Vernieuwde Grotestraat in De Haan feestelijk geopend

Na meer dan twee jaar van intensieve werkzaamheden is de heraangelegde Grotestraat in De Haan feestelijk geopend. De officiële heropening werd gevierd met een wandelconcert van de Koninklijke Muziekmaatschappij Sint-Cecilia De Haan en een traktatie voor alle bewoners.
The post Vernieuwde Grotestraat in De Haan feestelijk geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw zomerfeest in Lauwe dankzij CaféCongé

Lauwe heeft iets met 21 juli en met Summer@Lauwe waren de inwoners telkens weer getuige van een denderend feest met vuurwerk als afsluiter. Summer@Lauwe is niet meer, maar vzw Ambulante en Café De Club besloten om zelf terug een spetterend dorpsfeest in het leven te roepen.
The post Opnieuw zomerfeest in Lauwe dankzij CaféCongé appeared first on KW.be.

Lees meer »