Na de balk nu ook al sterk op de brug? Nina Derwael maakt straks EK-plannen bekend

De balk verzekerde Nina Derwael van Parijs 2024, maar hoe sterk is ze al op de brug? Het EK begin mei kan haar wijzer maken. Vandaag geeft Derwael een update over haar plannen en schouder bij de bekendmaking van de vijfkoppige EK-selectie. 

Meer krantenkoppen in België

“Stop met die haat”: Luke Littler vraagt om ex-vriendin Eloise niet langer te bestoken na veelbesproken breuk

Luke Littler (17) heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans. De dartssensatie vraagt uitdrukkelijk om te stoppen met haatberichten te sturen naar zijn ex-vriendin Eloise Milburn (21). “Want ík heb de relatie stopgezet”, schrijft Littler op Instagram. Maar zij krijgt er dus blijkbaar wel stevig van langs. De split van de romance werd gisteren bekend en was meteen druk besproken.

Lees meer »

“Kledij en haardracht kunnen verschil maken tussen wel of geen medaille”: waarom Nafi Thiam nog beter zou presteren als ze een kapje zou dragen

Marginal gains. Kleine winsten. In het wielrennen is de speurtocht naar technologische innovaties al dagelijkse kost, maar dat is lang niet in alle sporten zo. Neem nu de atletiek. Ja, nieuwe loopschoenen en superspikes bleken wel een heuse revolutie te ontketenen, maar toch valt er in veel disciplines nog winst te halen, zo blijkt uit een studie van professor aerodynamica

Lees meer »

“Minder vermoeid dan vorig jaar”: goedlachse Van der Poel soleert in Roeselare en wil succesformule op Spelen herhalen

Mathieu van der Poel (29) heeft het Natourcriterium in Roeselare op zijn naam geschreven. De wereldkampioen blikte daar voor het eerst terug op de Tour, waarvan hij “meer verwacht had”. Maar de wereldkampioen is nu al volop bezig met de Olympische Spelen. “Remco en Wout zullen grote concurrenten zijn, maar ook Jasper Stuyven reed héél sterk in de Tour.”

Lees meer »

Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge

In de Ezelstraat 49 opende op zaterdag 20 juli Rootz Club de deuren. Het gaat om een winkel met ook degustatieruimtes waar allerlei legale cannabisproducten worden verkocht.
The post Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »