Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”

Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze – als een goede fee on a budget – wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.” 

Meer krantenkoppen in België

Wingense is West-Vlaamse kandidate voor verkiezing Miss België: “Ik ben een echte kameleon”

Marlies Dhaenens (25) uit Wingene is een van de 17 West-Vlaamse kandidates die meedingen naar de titel van Miss België. Maar eerst moet ze de provinciale voorselecties overleven. “Mijn zus Annelore heeft me ingeschreven en ik hou wel van nieuwe uitdagingen”, zegt Marlies. “Maar mijn echte passie is zingen. Als ‘Lizz’ treed ik op in heel de provincie, soms met

Lees meer »

Arts mag nooit meer werken na masturberen tijdens videogesprek met patiënte

Een plastisch chirurg mag zijn beroep niet meer uitoefenen, omdat hij in een videoconsult met een patiënte zichzelf heeft bevredigd. “Ernstig seksueel grensoverschrijdend gedrag”, noemen tuchtrechters in Nederland dat vrijdag. Een rechtbank had de arts eerder dit jaar veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden en een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer »

Trump (zonder verband rond zijn oor) tijdens ontmoeting met Netanyahu: “Geen enkele president heeft gedaan wat ik voor Israël heb gedaan”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft vrijdag Donald Trump bezocht in zijn resort in Florida. Trump zei onder andere dat de relatie tussen hem en Netanyahu “nooit slecht” is geweest. Trump verscheen voor het eerst zonder verband om zijn oor sinds hij twee weken geleden werd neergeschoten door de twintigjarige Thomas Crooks.

Lees meer »

Volgend weekend monsterfiles van en naar Frankrijk

Met de Olympische Spelen in het vooruitzicht verwacht reishulporganisatie Touring komend weekend extreme drukte van en naar Frankrijk. De Spelen komen bovenop de traditionele verkeersellende in het midden van de zomervakantie. Het wordt aanschuiven in grote delen van Europa.

Lees meer »

EH Messiaen mag zo’n 180 tractors wijden

Tijdens de tractorwijding in Heestert mocht priester Marc Messiaen zo’n 180 voertuigen wijden. Het merendeel waren tractors, maar ook andere landbouwmachines en vrachtwagens kwamen aan de priester voorbij. Na de wijding werd nog een rondrit verreden om te eindigen op een landbouwbedrijf op de Keiberg. De organisatoren, KLJ Heestert en de Groene Kring, waren heel
The post EH Messiaen

Lees meer »

Walter De Donder slijt dit jaar zijn 25ste zomer in Plopsaland: zo ziet hij de toekomst voor Samson & Marie

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »