Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee

Op het strand van Bredene is woensdagochtend het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De precieze omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht.

Het lichaam werd woensdagochtend opgemerkt door twee lopers, die de vrouw vervolgens uit de branding hebben gehaald. Het Brugse parket heeft een wetsdokter aangesteld en ook CSI (Crime Scene Investigation) is ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. “Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en naar de precieze omstandigheden van het overlijden loopt volop”, klinkt het.

The post Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Rik Verheye zet alles op alles voor voetbalclub: “Volgens mijn boekhouder de slechtste investering ooit, maar daar gaat het niet om”

“Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons.” Het mag duidelijk zijn: ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) is nog steeds stapel op zijn Manon. Al moet ze hem wel delen met de rest van Vlaanderen. Want met zijn passie voor acteren, tv-maken en zijn club Sporting Hasselt is Rik drukker dan ooit. “Ik ben collectief bezit”, vertelt

Lees meer »

Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter voor smokkel ruim 700 kilogram verdovende middelen

Elf verdachten, waaronder 9 Britten en 2 Litouwse chauffeurs, zullen zich binnenkort voor de rechter in Kortrijk moeten verantwoorden voor grootschalige drugssmokkel. Het gerecht slaagde er in totaal in 11 drugstransporten te traceren, goed voor ruim 700 kilogram verdovende middelen. Vijf verdachten zitten nog altijd in de cel.
The post Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter

Lees meer »

De Zwinregio rond Knokke-Heist ontdekken? Dat kan vanaf nu met rugzak, fiets én opblaasbootje

Knokke-Heist is een hotspot voor avonturiers rijker. Binnenkort ontdek je de kustgemeente en omliggende Zwinregio door te ‘packraften’. Een relatief nieuwe sport die bestaat uit een kruising tussen backpacken en raften waarbij je de ongerepte natuur in haar puurste vorm ervaart. Het idee komt van Tony Durnez (43) en Esther van de Pol (38) die je met hun bedrijfje Adventuretime

Lees meer »

Anouchka uit ‘Boer zkt vrouw’ heeft al jaren geen contact met ouders: “Mama boorde me de grond in op Facebook”

De traantjes vloeiden rijkelijk in ‘Boer zkt vrouw’ zondagavond. Michiel (27) koos voor Rune (23) en moest bijgevolg met pijn in het hart Anouchka (23) huiswaarts sturen. “Omdat ik spiritueel ben, voelde ik het aankomen”, reageert die laatste. In dit interview zet ze de puntjes op de i over haar exit, verklapt ze of ze nog contact heeft met Michiel

Lees meer »

Nederland krijgt meest rechtse regering ooit

Zes maanden na de verkiezingen zijn ze er eindelijk uit: de PVV van Geert Wilders, de NSC van Pieter Omtzigt, de VVD van Dilan Yesilgöz en de BBB van Caroline van der Plas vormen het meest rechtse en speciale kabinet uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer »