Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee

Op het strand van Bredene is woensdagochtend het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De precieze omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht.

Het lichaam werd woensdagochtend opgemerkt door twee lopers, die de vrouw vervolgens uit de branding hebben gehaald. Het Brugse parket heeft een wetsdokter aangesteld en ook CSI (Crime Scene Investigation) is ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. “Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en naar de precieze omstandigheden van het overlijden loopt volop”, klinkt het.

The post Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Burcht van Kolmont in Tongeren officieel erkend als Vlaams monument

De ruïne van de burcht van Kolmont wordt samen met het bos errond definitief beschermd als onroerend erfgoed. Dat heeft Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) bekendgemaakt. Het Kolmontbos wordt beschermd als cultuurhistorisch landschap. De heuvel waarop de ruïne is gebouwd, wordt aangeduid als archeologische site.

Lees meer »

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »