Krantenverdeler PPP en Bpost bereiken akkoord om rechtszaak over overheidssteun te vermijden 

Krantenverdeler PPP laat de rechtszaak over de overheidssteun voor Bpost vallen. De partijen zijn het eens geraakt over een bedrag dat Bpost aan PPP zal betalen. Zo willen ze een lange en kostelijke gerechtelijke procedure vermijden. 

Meer krantenkoppen in België

“Met Deila langs de lijn was het in die bewuste fase 0-1 geworden, met Hayen zat Club in een flow waarin alles meezat”

Club Brugge kroonde zich gisterenavond voor de negentiende keer tot landskampioen. Het had evenwel ook helemaal anders kunnen aflopen voor blauw-zwart, want het afgekeurde doelpunt van Leonardo Lopes Da Silva zorgde voor heel wat controverse. “Met Deila langs de lijn was het in die fase 0-1 geworden, met Hayen zat Club in een flow waarin alles meezat”, aldus onze huisanalist

Lees meer »

Duitse partij AfD is uit radicaal-rechtse fractie gezet in Europees Parlement na controversiële uitspraak over SS

De radicaal-rechtse fractie Identity & Democracy (ID) in het Europees Parlement heeft beslist om het Duitse Alternative für Deutschland (AfD) uit de fractie te zetten. De fractie wil naar eigen zeggen niet geassocieerd worden met de uitspraken van Maximilan Krah, Europees Parlementslid voor AfD en lijsttrekker bij de komende verkiezingen voor het Europees Parlement. Krah heeft in een interview gezegd

Lees meer »

KSV Rumbeke meest sociale voetbalclub van Vlaanderen

KSV Rumbeke mag zich als allereerste club in de geschiedenis van het Vlaamse voetbal de meest sociale voetbalclub van Vlaanderen noemen. De ploeg van voorzitter Stefaan Bouckaert verzamelde de voorbije drie weken de meeste stemmen van het publiek voor haar inzet voor de lokale gemeenschap.
The post KSV Rumbeke meest sociale voetbalclub van Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deze bezoekers van de Belastingmarathon spaarden bijna 10.000 euro uit: “Alsof ik de lotto gewonnen heb”

De Belastingmarathon van HLN en VTM Nieuws – zaterdag in het DPG-gebouw in Antwerpen én online – was een succes. Twaalf uur lang hebben zestig fiscaal experten maar liefs 1.341 mensen geholpen met hun belastingaangifte. Samen konden ze 217.402 euro recupereren. Onder anderen deze vier bezoekers liepen op wolkjes weer buiten. Waarop konden zij besparen? “Met dit geld ga ik

Lees meer »