Krantenverdeler PPP en Bpost bereiken akkoord om rechtszaak over overheidssteun te vermijden 

Krantenverdeler PPP laat de rechtszaak over de overheidssteun voor Bpost vallen. De partijen zijn het eens geraakt over een bedrag dat Bpost aan PPP zal betalen. Zo willen ze een lange en kostelijke gerechtelijke procedure vermijden. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. “Verrast door wegdek op sommige plekken”: Van Aert, Evenepoel en Kopecky spreken pers toe

Parijs is helemaal klaar voor de dertigste editie van de Olympische Spelen. Morgen is de openingsceremonie, zaterdag komen de eerste Belgen in actie. Onder meer de tijdrit bij de mannen en vrouwen staat dan geprogrammeerd. Met Remco Evenepoel, Wout van Aert en Lotte Kopecky. Zij spreken vanaf 16u30 met de pers, iets wat u integraal hieronder kan opvolgen!

Lees meer »

Loppem Zingt wordt swingend feest voor de hele familie

Daags voor Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart nodigt het Feestcomité Loppem weer uit voor een gratis volks meezingfeest op het dorpsplein. Loppem Zingt verbindt op 14 augustus vanaf 20 uur familiair gezellig het dorp. De feesttherapeut warmt een uur vooraf de kleinsten op. Vanaf 23 uur nemen dj’s Sven Ornelis en Francis Hoste het over.
The post Loppem Zingt wordt swingend feest

Lees meer »

“Het water is ijskoud en vanaf dan gaat het snel”: hoe oud-scoutsleider Daan het leven liet na avondje stappen met vrienden

De 25-jarige Daan uit Leuven verdronk gisteren in het meer van Vielsalm, in de provincie Luxemburg, toen hij daar na een feestje naar huis wilde keren. “Ik weet niet of ze veel of weinig gedronken hadden, maar dan is dat water dubbel zo gevaarlijk”, vertelt boer Erwin die zijn kampterrein aan de scouts verhuurde. Reconstructie van wat een plezierige driedaagse

Lees meer »

Ophef in Noorwegen om dreigbrie­ven van prinses Märtha Louise en sjamaan Durek: “Een onvergeef­lij­ke misstap”

Prinses Märtha Louise van Noorwegen (52) en haar Amerikaanse geliefde, sjamaan Durek Verrett (49), bereiden zich grondig voor op hun bruiloft volgende maand. Zo willen ze al hun tegenstanders de mond snoeren. Zelfs Dureks moeder ontving een dreigbrief met een miljoenenclaim als ze zich nog roert. “We hadden geen andere keuze”, beweert het koppel. Maar in Noorwegen is men verbijsterd:

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Liveblog Olympische Spelen – Rapper Snoop Dogg draagt olympische fakkel, Belgische delegatie “wil beter scoren dan in Tokio”

Vanavond wordt tijdens een grote openingsceremonie in hartje Parijs het officiële startschot gegeven van de Olympische Spelen. De dag begon echter dramatisch. Na doelgerichte brandstichtingen op het Franse spoor is het hogesnelheidsnetwerk ernstig verstoord. Het BOIC heeft zijn sportieve ambitie uitgesproken: "Beter scoren dan in Tokio." Toen behaalde de Belgische delegatie 7 medailles.

Lees meer »