Katy Perry gaat met de billen bloot en Celine Dion kondigt de releasedatum van haar docu aan

Niets leukers dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Een vrouw uit De Panne moet in de strafrechtbank van Veurne komen getuigen over vermeende koperdiefstallen in appartementen die afgebroken werden in De Panne. Het is V. die twee mannen aan de galg praatte maar veel andere bewijzen zijn er niet. Daarom wil de rechter de vrouw nu horen.
The post ‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Lees meer »

Tournée Locale met de fiets of te voet

Op zondag 2 juni organiseert de mondiale raad Tournée Locale. Met een wandel- en fietstocht zetten ze verschillende locaties in de kijker, waar organisaties, handelaars en producenten lokaal, ecologisch en fair ondernemen en denken. Onderweg houden ze halt bij stekjesbieb ’t Lammeken, Ingelzwam, de fietsbieb, de Kringwinkel, IJsbeerkes crèmekarre, de Kasteelbie, Galle Tomabel en natuurpunt
The post Tournée Locale

Lees meer »

“Dit gaat me nog m’n hele leven achtervolgen”: ‘Milo’-acteur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen

Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en

Lees meer »

“Dit is voor Oekraïne!”: Usyk mept Fury de touwen in en is na beslissing van jury de onbetwiste kampioen, ‘The Gypsy King’ wil rematch

Oleksandr Usyk (37), en niet Tyson Fury (35), is de onbetwiste kampioen in het boksen bij de zwaargewichten. De Oekraïner bracht ‘The Gypsy King’ in de negende ronde compleet aan het wankelen. Een knock-out leverde dat niet op, maar na een niet-unanieme beslissing van de jury werd Usyk wel nipt uitgeroepen tot winnaar van het epische gevecht. Meteen volgden de

Lees meer »

BULA op de oude Veemarkt: nieuw duurzaam stadsdorp in Sint-Michiels

Projectontwikkelaar Global Estate Group blaast de Veemarkt in de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels nieuw leven in en herdoopt de site tot ‘BULA’. De site wordt omgetoverd in een duurzaam stadsdorp met flats, kantoren, een Albert Hein en een deels overdekte markt.
The post BULA op de oude Veemarkt: nieuw duurzaam stadsdorp in Sint-Michiels appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD. Spaanse koning Felipe en koningin Letizia delen stralende familiefoto’s voor 20 jaar huwelijk

Ter gelegenheid van hun 20-jarig huwelijk hebben koning Felipe en koningin Letizia van Spanje een reeks stralende, nog niet eerder vertoonde familiefoto’s vrijgegeven. De foto’s, genomen in de tuinen van het Koninklijk Paleis van Madrid, tonen het koningspraar samen met hun dochters, prinses Leonor (18) en prinses Sofía (17). Felipe en Letizia trouwden op 22 mei 2004 in Madrid.

Lees meer »

“Artificiële intelligentie wordt even belangrijk als de ontdekking van het vuur”: wereldautoriteit Jan Rabaey buigt zich over razendsnelle digitale revolutie

‘Het is een kwestie van tijd vooraleer artificiële intelligentie (AI) slimmer zal worden dan de mens.’ En ook: ‘AI zal de mens in het verdomhoekje stoppen en uiteindelijk uitroeien’. De doembeelden rond artificiële intelligentie worden ons sinds vorig jaar om de oren geslagen, maar wat is er nu écht van aan? Niemand beter geplaatst dan Jan Rabaey, absolute wereldautoriteit in

Lees meer »