Kaaiman kiest keurig | Pijpajuin

06:01 Vorige week waren er verkiezingen in Zuid-Korea. Wat een chaos was me dat. In vergelijking met de stembusgang in het noorden was die in het zuiden het toonbeeld van wanorde en bedrog. Hier is er weini… 

Meer krantenkoppen in België

“Als de winkel niet snel opengaat, begin ik te schieten”: dronkenlap die met speelgoedwapen zwaaide aan sociale kruidenier hoeft niet naar de cel

B.C. (32) had duidelijk weinig tijd toen hij vlak voor openingstijd een speelgoedwapen trok aan de sociale kruidenier in Oostkamp. Hij dreigde ermee te schieten als de winkel niet snel openging. Toch gaf de Brugse rechtbank de drankverslaafde man nog een kans.
The post “Als de winkel niet snel opengaat, begin ik te schieten”: dronkenlap die met speelgoedwapen zwaaide

Lees meer »

Goed nieuws voor West-Vlaamse foodies: Jong Keukengeweld komt tóch terug

Jonge liefhebbers van de betere gastronomie mogen opgelucht ademhalen: na een korte pauze laat de organisatie van Jong Keukengeweld weten dat de actie tóch zal doorgaan dit jaar, hetzij pas na de zomer. Begin dit jaar maakten ze bekend dat de samenwerking tussen Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen niet zou verlengd worden, maar daar werd blijkbaar intussen een oplossing op

Lees meer »

INTERVIEW. Roland Duchâtelet over de crisis bij Standard: “Een vermogende buitenlandse investeerder zal de club overnemen. Nu of later”

Had tijdreizen bestaan, de Standard-supporter had zich graag terug naar het tijdperk Roland Duchâtelet (77) laten teleporteren. Toen stonden de Rouches nog bovenaan de voedselketen van het Belgisch voetbal, nu lonkt de afgrond. Een gesprek met de voormalige eigenaar van de Luikse club. “Ik heb het op vele vlakken zwaar onderschat en zou er niet meer aan beginnen.”

Lees meer »

Massaal veel adoptieaanvragen voor geiten die piepklein eilandje overbevolken: “De respons is geweldig”

Er was eens een klein Italiaans eilandje genaamd Alicudi, dat al een twintigtal jaar overbevolkt werd door geiten. De burgemeester van het desbetreffende eiland kwam met een bijzonder creatieve oplossing: hij lanceerde een campagne waarbij hij het zeshonderdtal geiten ter adoptie stelde. De campagne blijkt nu een enorm succes te zijn, zo schrijft ‘The Guardian’.

Lees meer »

Later als ik groot ben…

Voor de kinderen van de derde kleuterklas van Stedelijke Basisschool De Triangel in Sint-Andries begint het stilaan te kriebelen om naar het eerste leerjaar te gaan.
The post Later als ik groot ben… appeared first on KW.be.

Lees meer »