Jongen (9) die hele nacht verdween nadat hij vertrok op school aangetroffen in beek: “Hij was bevroren”

De politie heeft een hele namiddag, avond, nacht en ochtend gezocht naar een jongen van 9 jaar. Die verliet dinsdag omstreeks 15 uur zijn school in Brugelette in de provincie Henegouwen, de gemeente waar Pairi Daiza ligt. Sindsdien werd hij niet meer gezien. Woensdag is het kind levend, maar doorweekt en onderkoeld teruggevonden in een beek. 

Meer krantenkoppen in België

Sporting Hasselt promoveert toch naar 1e Nationale

Voetbal Vlaanderen heeft de promotie bevestigd van Sporting Hasselt naar 1e nationale, de vroegere 3e klasse. De promotie komt er na 7 seizoenen. Doordat KV Oostende geen licentie aanvraagt, omwille van de slechte financiële situatie, is de promotie voor Sporting Hasselt, Lyra-Lierse, Merelbeke en Jong Cercle verzekerd. Sporting moet dus ook geen promotiewedstrijd meer spelen.

Lees meer »

Carlos Struyvelt publiceert vijfde vakantieroman

C. M. M. Dellamonte, pseudoniem van de aangespoelde Oostendenaar Carlos Struyvelt stelde in de stadsbibliotheek zijn vijfde vakantieroman Verliefd op sifnos voor.
The post Carlos Struyvelt publiceert vijfde vakantieroman appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ophef in Duitsland over jongeren die racistisch lied zingen

Op sociale media circuleren beelden van Duitse jongeren die racistische leuzen zingen op de melodie van Gigi D’Agostino’s feesthit ‘L’amour toujours’. De beelden werden gemaakt tijdens het pinksterweekend op het Duitse waddeneiland Sylt, vlak bij de Deense grens. Talrijke Duitse politici veroordelen het gedrag van de jongeren.

Lees meer »

Hond van populaire meme en Dogecoin overleden

De hond achter de populaire internet-meme Doge is overleden. Het baasje van de hond, genaamd Kabosu, deelt vrijdag mee dat het hondje in “een diepe slaap” is gevallen. “Aan iedereen die van hem hield, dankjewel”, schrijft ze namens de viervoeter op haar website.

Lees meer »

Tegen eind 2025 zal er elke 25 kilometer snellader staan aan Vlaamse snelwegen

Tegen eind volgend jaar kunnen bestuurders van elektrische auto’s terecht bij 130 (ultra)snellaadpunten aan de Vlaamse snelwegen. “Daarmee haalt de Vlaamse overheid haar doelstelling om tegen eind 2025 elke 25 kilometer laadinfrastructuur langs of in de buurt van snelwegen te installeren”, zegt het Agentschap Wegen en Verkeer. “Vroeger dan voorzien worden zo ook de Europese doelstellingen voor laadinfrastructuur voor personenvervoer

Lees meer »

Tijd om met een overwinning de kroon op het werk te zetten

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beiden werpen deze week hun blik op misschien wel de belangrijkste derby ooit. “De politie zou er niet rouwig om zijn dat iedereen tevreden het stadion verlaat.”

Lees meer »

Emilie uit Harelbeke wint ‘Junior Bake Off Vlaanderen’: “Ik bleef alleen maar hopen op de overwinning”

De 15-jarige Emilie Vyncke uit Harelbeke heeft het televisieprogramma ‘Junior Bake Off Vlaanderen’ gewonnen. De afgelopen weken gaf ze het beste van zichzelf in de baktent van Play4. Ze was dan ook door het dolle heen toen ze hoorde dat zij van de drie finalisten met de overwinning ging lopen. “Ik kon mijn geluk niet op toen de technische proef

Lees meer »