Jongen (9) die hele nacht verdween nadat hij vertrok op school aangetroffen in beek: “Hij was bevroren”

De politie heeft een hele namiddag, avond, nacht en ochtend gezocht naar een jongen van 9 jaar. Die verliet dinsdag omstreeks 15 uur zijn school in Brugelette in de provincie Henegouwen, de gemeente waar Pairi Daiza ligt. Sindsdien werd hij niet meer gezien. Woensdag is het kind levend, maar doorweekt en onderkoeld teruggevonden in een beek. 

Meer krantenkoppen in België

Luxevilla als belegging trekt Duitse miljoenen naar onze kust: “Enkelen zijn bereid om meer op tafel te leggen, voor nóg exclusievere panden”

Kapitaalkrachtige Duitsers steken hun miljoenen niet alleen in superjachten aan de Côte d’Azur, maar steeds vaker ook in exclusieve woningen aan de Belgisch-Nederlandse kust. De voorbije jaren is het aandeel Duitse kopers er opvallend toegenomen, vooral in één heel specifieke regio. En dat mag gerust wat kosten: “Kopers gaan almaar meer op zoek naar de meest exclusieve panden van boven

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Nu Joe Biden een stap opzij zet, blijft er maar één bejaarde man meer over in de race. Aan Kamala Harris om de strijd aan te gaan.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen uitspraak in kortgeding van Marc Coucke over tribune KV Oostende

Er is geen uitspraak in het kortgeding tussen ondernemer Marc Coucke en de stad Oostende over het voetbalstadion van KV Oostende. De rechtbank van eerste aanleg in Brugge verklaart zich onbevoegd en verwijst de zaak door naar de ondernemingsrechtbank. Marc Coucke spande het kortgeding aan omdat hij nog geld wil voor de tribune die hij bouwde voor KV Oostende toen

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Lichamen van vijf Israëli’s teruggebracht naar Israël – Netanyahu in VS: “Voor Israël is elke dode burger een tragedie, voor Hamas een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

Oekraïense politica (60) wordt doodgeschoten terwijl ze op taxi staat te wachten: “18-jarige verdachte observeerde haar al weken”

De 60-jarige Iryna Farion, een Oekraïense politica en universiteitsprofessor, is afgelopen vrijdag doodgeschoten in haar thuisstad Lviv, in het westen van Oekraïne. De politie gelooft dat het om een gerichte aanval gaat en heeft ook een hoofdverdachte in het vizier. Een jongeman van ongeveer 18 jaar ging twee weken voor de moord bijna elke dag naar Farions appartementsgebouw om haar

Lees meer »

Anderlecht kan maand geen beroep doen op Francis Amuzu

Anderlecht is weinig bezig geweest op de transfermarkt en heeft enkele sterkhouders moeten laten gaan. Bovendien viel winger Francis Amuzu ook uit voor een maand bij paars-wit. Ook bij de Kanaries was er een leegloop van jonge, talentvolle spelers. Welke van de twee ploegen wint zaterdag de wedstrijd?

Lees meer »