Hugh Grant treft schikking in zaak tegen tabloid The Sun: “Rechtszaak zou te duur worden”

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de privacyzaak tegen News Group Newspapers (NGN), uitgever van The Sun. Volgens Grant zou dat boulevard-dagblad onder andere zijn telefoon hebben laten aftappen en verantwoordelijk zijn voor een inbraak in zijn woning. “Ik wilde de schikking niet, maar een proces had me tot 10 miljoen pond kunnen kosten.”

 

Meer krantenkoppen in België

Chinese automerk Leapmotor komt in september naar België

De Chinese fabrikant van elektrische auto’s Leapmotor komt in september naar negen Europese landen, waaronder België. Dat zal gebeuren via Leapmotor International, een joint venture waarin autoconcern Stellantis een belang van 51 procent heeft en Leapmotor de rest, zo hebben beide ondernemingen dinsdag aangekondigd.

Lees meer »

KIJK. “Helikopterpiloot zou Mossad-agent Eli Kouptar zijn”: analist Israëlische tv blundert met internetgrap over dood Iraanse president

Een analist van de Israëlische televisiezender i24news heeft een blunder begaan op televisie. Hij citeerde informatie die circuleert op de berichtenapp Telegram dat de helikopterpiloot, die betrokken was bij de dood van de Iraanse president Raisi, een Mossad-agent was die ‘Eli Kouptar’ heette. Overduidelijk een grap, maar dat had de analist zelf schijnbaar niet door. De beelden van het incident

Lees meer »