Hoe werkt kasbon precies? Alles wat u moet weten over ‘nieuw’ alternatief voor spaarboekje

05:31 Belfius maakt vandaag de rente bekend op de kasbons die de bank uitgeeft. Met de uitgifte lonkt een comeback voor het uit de gratie gevallen spaarproduct. Wat moet u weten over de kasbon? 

Meer krantenkoppen in België

Gerecht onderzoekt vermeend gesjoemel bij dienst onder ex-justitieminister Van Quickenborne: “Voor miljoenen aan verdachte IT-facturen”

Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar vermeende fraude door een dienst verbonden aan het kabinet van voormalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Dat meldt VRT NWS en is door het parket bevestigd aan HLN. Het gaat onder meer om verdachte facturen en contracten voor IT-projecten tussen 2020 en 2023. Kamerlid Michael Freilich (N-VA) deed de ontdekking en

Lees meer »

Bijzondere Jeugdzorg Brugge luidt de noodklok en hield een betoging van ‘t Zand naar het Station

Bijzondere Jeugdzorg Brugge luidt de noodklok, de vzw’s Binnenstad, CKG Sint-Clara, De Kantel, De Patio, De Zandberg, Nieuwland en Tronkestik kwamen hiervoor woensdagnamiddag gezamenlijk de straat op. Ze betoogden van ‘t Zand tot aan het Station. Dit initiatief vond weerklank bij tal van andere jeugdhulporganisaties die mee stappen in deze manifestatie.
The post Bijzondere Jeugdzorg Brugge luidt de noodklok

Lees meer »

KIJK. Paris Hilton post schattige zwembadvideo van zoontje, maar krijgt storm van bezorgde reacties

Paris Hilton toont op TikTok hoe ze samen met haar 1-jarig zoontje Phoenix geniet van wat quality time in het zwembad. Een schattige video, maar toch komen er heel wat reactie op. Volgens verschillende fans heeft de kleine Phoenix zijn zwembandjes achterstevoren aan. Verschillende moeders zijn dan ook oprecht bezorgd en dat neemt Paris hen niet kwalijk. Ze bedankt zelfs

Lees meer »

Openbaar onderzoek voor hervergunning drinkwaterwinning in golfterrein van Knokke-Heist

Het Autonoom Gemeentebedrijf voor Stadsontwikkeling Knokke-Heist heeft een aanvraag ingediend voor de vernieuwing van de omgevingsvergunning voor de uitbating van de openbare drinkwaterwinning door het gemeentelijk waterbedrijf gelegen in het golfterrein van Knokke-Heist. De huidige vergunning loopt af in 2025.
The post Openbaar onderzoek voor hervergunning drinkwaterwinning in golfterrein van Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald Trump wil verbod op de biopic over zijn jonge jaren

Terwijl Donald Trump (77) op de beklaagdenbank zit, dreigt hij om de makers van een biopic aan te klagen. ‘The apprentice’, dat in Cannes in première ging, schetst een weinig flatterend portret van de jonge Trump. Vooral een scène waarin hij zijn ex-vrouw Ivana verkracht, zorgt voor opschudding.

Lees meer »

Nicki Minaj laat boze fans bijna 3 uur wachten bij concert in Amsterdam: “We kunnen haar niet op podium dwingen”

Rapper Nicki Minaj (41) heeft Nederlandse fans donderdagavond lang laten wachten. Ze verscheen om 22.45 uur op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, ruim tweeënhalf uur later dan de officiële aanvang van haar concert. Fans zijn woest, schrijven ze op sociale media. Kaartjeskopers kunnen een klacht indienen bij organisator Mojo, maar die wijst ook op de eigen verantwoordelijkheid en

Lees meer »

“Hij verwees naar Tedesco met emoji van Pinokkio! – We gaan hem niet missen”: niet-selectie Courtois logisch voor ‘Deviltime’

Een opvallende quote op de persconferentie van Tedesco na de bekendmaking van de EK-selectie, was die over Thibaut Courtois: “Hij was er zelf héél duidelijk over en vroeg bij, hij kent zijn lichaam het beste.” Maar voor onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse in ‘Deviltime’, was de niet-selectie van de doelman een logische. En gaan we Courtois niet missen,

Lees meer »

Uitzichtloos in Gaza

21:06 Israël trekt zich niets aan van de internationale druk om het geweld in Gaza te stoppen. Dat mag niemand ontmoedigen om te ijveren voor het einde van de oorlog.

Lees meer »

23ste editie ‘Tuin & Sfeer’ en ‘Dag van het Park’ in Blauwhuispark Izegem

De Vlaamse Vasteplantenvereniging (VVPV) staat te popelen om op zondag 26 mei de 23ste editie van haar populaire beurs Tuin & Sfeer in het Blauwhuispark in Izegem aan te vatten. Het wordt een uit de kluiten gewassen editie, met een recordaantal van tachtig standhouders met planten, tuinartikelen en decoratie. Dit keer staat alles in het teken van geuren en kleuren.

Lees meer »

EXCLUSIEVE ANALYSE. “Zolang Poetin het tempo bepaalt en het Westen alleen maar volgt, verandert er niets aan de oorlog in Oekraïne”

“Poetin geniet met volle teugen van zijn vermogen om ons steeds meer af te dreigen met nieuwe vormen van chantage”, schrijft oud-kolonel Roger Housen in een exclusieve analyse voor HLN na de vele escalaties van Rusland. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is dat het Westen meer doet in de oorlog in Oekraïne dan enkel het spel van Poetin

Lees meer »

Brugse gemeenteraad start met een minuut stilte en wordt naar dinsdag verschoven als Club kampioen speelt

Uit eerbetoon voor Patrick Moenaert en het recent overleden oud-gemeenteraadslid Dirk Barbier start de Brugse gemeenteraad komende week met een minuut stilte. Wanneer de raad zal plaatsvinden, is nog onduidelijk. Als Club Brugge kampioen speelt, wordt die verschoven van maandagavond 27 mei naar dinsdagavond 28 mei, zodat de raadsleden maandagavond op de Markt kunnen meevieren met de kampioenenploeg.
The

Lees meer »