Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt

Mocht hij zijn spelers met een afstandsbediening kunnen controleren, dan drukte Pep Guardiola ongetwijfeld meermaals per match op de pauzeknop. Ook in een kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid. Een aantal van zijn spelers, waaronder ook twee Rode Duivels, voldoen niet helemaal aan zijn ideaalbeeld, maar in dienst van het genie sluit een topcoach compromissen. Ontdek hier waarom Guardiola Kevin De Bruyne geen man vindt voor verzorgd voetbal en waarom zijn voetbalvisie eigenlijk wringt met de instincten van Jérémy Doku. 

Meer krantenkoppen in België

“Dit getuigt van een verschrikkelijk egocentrisme”: Ellen (42) dient klacht in, nadat Tom Van Grieken filmpje van vechtende tieners deelt

“Tegen dat slachtoffers klacht kunnen indienen, heeft Van Grieken zijn doel al bereikt met het filmpje.” De 42-jarige Ellen uit Olen stapte naar de politie, nadat de Vlaams Belang-voorzitter via Instagram een filmpje had verspreid. Daarop is te zien hoe haar dochter en een vriendinnetje in elkaar worden geslagen aan een bushalte in Herentals. “Ik heb intussen van Tom Van

Lees meer »

Oppositie verlaat opnieuw gemeenteraad tijdens stemming

Door een overeenkomst met het OCMW van Menen zou het woonzorgcentrum een extra capaciteit van 22 bedden krijgen. Volgens de oppositie wordt het dossier er 1 maand doorgeduwd. Zowel SOMM, N-VA als Open VLD vroegen om het punt uit te stellen en pas op de raad van juni te behandelen. De meerderheid weigerde waarop de voltallige oppositie opstapte bij de

Lees meer »

Gevel van Vooruit-kantoor beklad met slogan ‘Blood on your hands’

De uitvalsbasis van de campagne van Vooruit in Brussel, de Vooruit Vitrine op de Vlaamsesteenweg, is in de nacht van dinsdag op woensdag beklad met rode verf. Op het raam van het gebouw zijn de woorden “Blood on your hands” (Bloed aan jullie handen, red.) aangebracht. Dat meldt Ans Persoons, Brussels staatssecretaris voor Europese en Internationale Betrekkingen.

Lees meer »

Loopfietsjeskoers tijdens parochianenkoers in Kanegem

Op kermiszondag 30 juni vindt in Kanegem al voor de 23ste keer een parochianenkoers plaats. Voor het eerst is die koerstraditie in handen van vijf jonge Kanegemnaars, die meteen ook enkele nieuwigheden introduceren. Zo is er straks voor het eerst een loopfietsjeskoers.
The post Loopfietsjeskoers tijdens parochianenkoers in Kanegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loods gevuld met auto’s in lichterlaaie in Zellik

De hulpdiensten hebben momenteel de handen vol met het bestrijden van een zware uitslaande brand in Zellik. Die woedt in een bedrijfsloods waarin volgens burgemeester Koen Van Elsen verschillende auto’s opgeslagen staan. Volgens de eerste berichten vielen er geen slachtoffers.

Lees meer »

Brugs burgemeester over stadiondossier en Raad van State: “Mijn geloof in onze rechtsstaat is aan het wankelen”

Het feit dat de Raad van State eind vorige week de nieuwe parkeerverordening van de Stad Brugge schrapte, waardoor het stadiondossier opnieuw geblokkeerd is, kreeg een politiek staartje tijdens de Brugse gemeenteraad dinsdagavond. Burgemeester en advocaat Dirk De fauw stelde: “Mijn geloof in de rechtsstaat is aan het wankelen na dit arrest.”
The post Brugs burgemeester over stadiondossier en

Lees meer »