Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs

House of Talents Spurs Dames heeft haar tweede versterking beet voor het seizoen 2024-2025. Na Asha Ndabukiye komt nu ook Emma Vindevogel het team van coach Bruce Minne versterken.

De 19-jarige small forward van 1.75m kwam vorig seizoen uit voor Phantoms Boom waarmee ze de halve finale van de play-offs haalde.

Daarvoor speelde ze haar hele carrière voor Waregem waarvan drie seizoenen in TDW.Ze speelde de afgelopen maanden bij Boom elf wedstrijden waarin ze gemiddeld 19 minuten kreeg. Daarin was ze goed voor 4,8 punten en 2 rebounds.

Emma was ook één van de vier Be Gold-speelsters die opgenomen werd in de preselectie van de Belgian Cats voor het EK in mei 2023 in Litouwen.

Ze was ook actief als Young Cat op het EK 2020 en combineert haar topsportcarrière met studies criminologie.

HOT Spurs verlengde eerder al de contracten van Lisa Foucart, Sarah & Emma Bell, Cylia Ducoulombier, Emma Van Thuyne, Vanda Kristlova en de coachingstaff Bruce Minne-Olivier Vandenberghe.

De Spurs eindigden in het afgelopen seizoen als zesde en haalden de kwartfinale van de play-offs.

The post Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Wij zijn een serviceclub vol traditie én evolutie”: Lionsclub De Panne-Westkust bestaat 70 jaar

Lionsclub De Panne-Westkust werd opgericht op 19 juni 1954, als zesde Lionsclub in België. “Het was de eerste club buiten een grootstad, in navolging van Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Charleroi”, weet Alain Deschryvere, die fungeert als penningmeester en past district gouverneur. “Door de jaren heen ontstond de perceptie dat wij een elitaire club met een gesloten karakter zijn, maar

Lees meer »

De beelden die fans Club nog deden huiveren: “Vreemd dat de videoref Lardot nog naar het scherm liet gaan”

De voet van Da Silva Lopes (rugnummer 22) nét buitenspel. Door scheidsrechter Lardot na een minutenlange interventie beoordeeld. Zeven minuten voor tijd leek de middenvelder er nochtans 0-1 van gemaakt te hebben voor Cercle Brugge. De bal net achter de lijn. Ongezien Brugs titelscenario. Maar uiteindelijk wel een volledig reglementair, zo luidt het oordeel van onze huisref Tim Pots: “Het

Lees meer »

Officiële eerste steen van nieuw gebouw Mona Visa in Roeselare ligt er

Mona Visa is de nummer een in België op het vlak van koud geplaatste polyester plafond- en wandbekleding. Het bedrijf uit Roeselare verhuist binnen een jaar naar een gloednieuw bedrijfspand. Burgemeester Kris Declercq legde de eerste steen.
The post Officiële eerste steen van nieuw gebouw Mona Visa in Roeselare ligt er appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG DORTMUND-REAL. Courtois onder de lat in finale, zieke doelman Lunin vliegt niet mee met de selectie naar Londen

De belangrijkste match van het seizoen wordt dit jaar gespeeld op Wembley. Courtois en zijn Real Madrid nemen het op tegen Borussia Dortmund. Real kan voor de vijftiende keer in haar clubgeschiedenis de Beker met de Grote Oren winnen. Dortmund speelde elf jaar geleden al de finale in Wembley, maar verloor toen van Bayern München. Kan Courtois, zoals in 2022,

Lees meer »

Verdwijnt iconische attractie na bijna 25 jaar uit Plopsaland?: “Er liggen verschillende opties op tafel”

Het Bos van Plop, de iconische familieattractie in Plopsaland De Panne, neemt bezoekers al 24 jaar mee op een magische boottocht door een wereld vol kabouters. Ondanks plannen uit 2015 om de verouderde attractie te vervangen, blijft die tot op vandaag operationeel én populair. Binnenkort komt het Plopsa-bestuur opnieuw bijeen om de toekomst ervan te bespreken. “Er liggen verschillende opties

Lees meer »

Eerste cohousingproject voor Kortrijk vergund: 13 appartementen met zicht op stadspark ‘de Paulientjes’

Op 18 augustus 2022 werd het eerste cohousingproject van Kortrijk aangekondigd. Een tweetal weken geleden werd dan eindelijk de vergunning afgeleverd door het schepencollege. In de Groeningestraat komen 13 appartementen aangevuld met gemeenschappelijke delen in de beschermde woningen Chomé en De Kroon. Begin volgend jaar starten de werken.
The post Eerste cohousingproject voor Kortrijk vergund: 13 appartementen met zicht

Lees meer »