Een opkikker: Wout van Aert maakt eerste ritje buiten na zware val

Dat zal deugd hebben gedaan. Wout van Aert (29) heeft drie weken na zijn zware val in Dwars door Vlaanderen een eerste fietstochtje buiten afgewerkt. Weliswaar slechts dertig kilometer op de mountainbike, maar wel een nieuw stapje in z’n revalidatie. 

Meer krantenkoppen in België

Trump zegt dat Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan is” en dat “niemand gelooft dat Biden echt Covid had”: “Moeten campagnegeld terugbetalen wegens fraude”

Donald Trump heeft uitgebreid gereageerd op de terugtrekking van Joe Biden als presidentskandidaat. Hij zegt onder meer dat huidig vicepresident Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan” is, en dat niemand gelooft dat Biden echt Covid-19 had. “Moet de Republikeinse Partij niet terugbetaald worden wegens fraude?”

Lees meer »

Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft

Op 9 juli 1959 stapten Jozef Pint en Celesta Vanpachtenbeke in het huwelijksbootje. Op zaterdag 13 juli brachten burgemeester Jan Morbee en schepen Bert De Brabandere het echtpaar een bezoek tijdens de viering van hun briljanten bruiloft.
The post Jozef en Celesta uit Knokke-Heist vieren briljanten bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeven mensen opgepakt na huiszoekingen over heel België in terreuronderzoek: “Verdachten zouden aanslag hebben voorbereid”

In het kader van een onderzoek naar terreur zijn er in verschillende regio’s in ons land veertien huiszoekingen uitgevoerd. Zeven mensen zijn gearresteerd, meldt het federaal parket. Ook op andere plaatsen in Europa zijn arrestaties uitgevoerd. Verschillende verdachten zijn volgens de Franstalige omroep ‘RTBF’ afkomstig uit Centraal-Azië, waar Islamitische Staat Khorasan, een tak van de terreurgroep IS, actief is.

Lees meer »

Moeten er strengere controles komen op elektrische fatbikes in ons land?

Niet alleen in Nederland, maar ook in ons land zie je elektrische fatbikes verschijnen in het straatbeeld. Anders dan bij een snorfiets klasse A geldt er geen minimumleeftijd. Er is geen verzekering nodig en je hoeft geen helm te dragen. Bovendien drijven – ondanks een verbod – heel wat jongeren hun fatbikes op, waardoor je sneller kan rijden dan de

Lees meer »

Weer ruzie binnen Open Vld na benoeming Goedele Liekens als senator: “Ze maken het groter dan het is. Stop it”

Dat Goedele Liekens (Open Vld) via een achterpoortje – als gecoöpteerd senator – weer een job krijgt in de Wetstraat, doet enkele liberalen zoals vanouds publiekelijk over de straatstenen rollen. Andere Open Vld’ers zien dat met lede ogen aan. Of hoe een zitje in “het sterfhuis” voor een tweespalt in de partij zorgt. “Beseffen ze niet dat het één voor

Lees meer »