Brits Parlement neemt eerste stap richting verregaand tabaksverbod

Het plan van de Britse premier Rishi Sunak om de verkoop van sigaretten te verbieden aan iedereen die vijftien of jonger is, heeft de eerste parlementaire horde overleefd. Tientallen partijgenoten van Sunaks Conservatieven stemden wel tegen.

 

Meer krantenkoppen in België

Een lege doos, ook op het veld: overnemer Standard moet bijna volledig nieuwe ploeg bij elkaar kopen

Standard hoopt de komende weken op een doorbaak in het overnamedossier. Een vijftal (buitenlandse) partijen toont interesse. Het blijft onduidelijk wat de Luikse club precies waard is, maar het is in ieder geval zeker dat de nieuwe eigenaar tientallen miljoenen in de club moet steken. Buiten de enorme schuldenberg moet namelijk een volledig nieuwe ploeg gebouwd worden.

Lees meer »

KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt

Naar jaarlijkse gewoonte schonk KKF&Co in Tielt de opbrengst van het voorbije werkjaar aan het kinderkankerfonds. Dit keer wist de vereniging, die zich al 11 jaar inzet voor het fonds, een mooie 6.500 euro in te zamelen voor het goede doel.
The post KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Krop in de keel tijdens concert: Girls Aloud brengt emotioneel eerbetoon aan overleden groepslid Sarah Harding

Elf jaar na hun afscheid is de iconische meidengroep Girls Aloud weer helemaal terug van weggeweest. Al staan ze dit keer noodgedwongen met iemand minder op het podium. In 2021 moesten ze namelijk afscheid nemen van hun collega Sarah Harding, maar vergeten zullen ze haar nooit. Tijdens hun optredens ontroeren ze het publiek met een emotioneel eerbetoon.

Lees meer »

Burgemeester Ukkel “betreurt” gewonde pro-Palestijnse manifestanten, maar “zal zelfde politionele middelen inzetten”

De burgemeester van Ukkel Boris Dilliès (MR) betreurt het dat er demonstranten gewond geraakten tijdens de politie-interventie dinsdag bij de betoging aan de ambassade van Israël in zijn gemeente, maar zal donderdag dezelfde politionele middelen inzetten tijdens de derde onaangevraagde demonstratie op rij. Dat zegt de burgemeester nadat Progress Lawyers Netwerk donderdag aan Belga liet weten een collectieve aanklacht te

Lees meer »

IN BEELD – Succesvolle feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’ in Teater Elckerlyc in Antwerpen: Lachen, gieren en smullen met o.a. Dirk Van Vooren, afkomstig uit Brugge

Zondagmiddag ging de langverwachte komedie “De Schlagerij” in première in het sfeervolle Theater Elckerlyc in Antwerpen. De voorstelling, geproduceerd door Backstage Producties, trok tal van bekende Vlamingen en genodigden aan voor een zorgeloze middag met een voorstelling vol humor en plezier.
The post IN BEELD – Succesvolle feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’ in Teater Elckerlyc in Antwerpen: Lachen, gieren

Lees meer »

Eenrichtingsverkeer werd afgeschaft in Nieuwland

Het stadsbestuur van Gistel kondigt “een belangrijke verandering aan in het verkeersbeleid om de veiligheid en leefbaarheid van de gemeenschap te verbeteren”, zo laat burgemeester Gauthier Defreyne (Open Vld) weten.
The post Eenrichtingsverkeer werd afgeschaft in Nieuwland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boer Stijn (34) en z’n collega’s ‘danken’ N-VA met eigen verkiezingsborden: “We plaatsen ze in heel West-Vlaanderen”

“Dank u N-VA.” Met cynische verkiezingsborden op het West-Vlaamse platteland nemen boeren de partij van hun zelfverklaarde kwelduivel in het vizier. “Het is een heksenjacht geworden”, reageert lijsttrekker Jean-Marie Dedecker.
The post Boer Stijn (34) en z’n collega’s ‘danken’ N-VA met eigen verkiezingsborden: “We plaatsen ze in heel West-Vlaanderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »