Björn Höcke, Duits boegbeeld van radicaal-rechts voor de rechter

15:46 De Duitse extreemrechtse politicus Björn Höcke moet zich voor de rechter verantwoorden voor het gebruik van nazislogans. Het verhindert niet dat zijn partij, de AfD, op koers ligt om dit jaar de groot… 

Meer krantenkoppen in België

Koen Casteels past voor Anderlecht en is op weg naar Saoedi-Arabië

Wie staat volgend seizoen onder de lat bij Anderlecht? Koen Casteels (31) wordt het alvast niet, hij is te duur voor Anderlecht en past voor een avontuur bij paars-wit. Volgens Duitse en Saoedische media zet de Rode Duivel zijn carrière verder in Saoedi-Arabië. Hij zou een contract ondertekenen bij Al-Qadsiah, dat zich recent tot kampioen in de Saoedische tweede klasse

Lees meer »

Nieuwe liefde van Stefaan De Smet (33) getuigt op assisenproces: “Ik ga alleen wonen met mijn vijf kindjes en op hem wachten”

Tijdens het assisenproces over de dood van Sandra Bellaccomo (34) kwam donderdag Evelien (30) getuigen. Zij is de nicht van beschuldigde Stefaan De Smet (33), en sinds haar eerste gevangenisbezoek smoorverliefd op hem. Ze verbrak haar relatie van elf jaar met de vader van haar vijf kindjes en ziet haar toekomst resoluut met De Smet.

Lees meer »

Zwaargewonde Nederlander (28) wacht twee belangrijke operaties nadat dakterras plots instortte op Mallorca: “Vreselijke dingen gezien”

Bij het ‘terrasdrama’ op Mallorca is een 28-jarige Nederlander zwaargewond geraakt aan zijn hoofd. De man moet minimaal twee keer onder het mes en kan voorlopig het land niet uit, zegt Frank Faessen, die namens zijn familie het woord voert. Het slachtoffer stond op het terras toen het uit het niets instortte. “Hij heeft een behoorlijke smak gemaakt en is

Lees meer »