Alexander De Croo waarschuwt voor Russische pogingen tot inmenging in verkiezingen

Premier Alexander De Croo zal donderdagavond op een Europese top in Brussel de aandacht van zijn collega’s vestigen op Russische pogingen om de nakende Europese verkiezingen te beïnvloeden.

 

Meer krantenkoppen in België

Dj Afrojack verkoopt Vlaams kasteeldomein voor 7 miljoen euro

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft na vier jaar De Markgraaf in Kalmthout te koop gezet. Het kasteeldomein van maar liefst vijf hectare groot bestaat onder meer uit een villa met zestien kamers, een zwembad, wellnessgedeelte en stallen voor 17 paarden. Er hangt een prijskaartje van 7 miljoen euro aan.

Lees meer »

Wordt China koploper in artificiële intelligentie?

China heeft enorme vooruitgang geboekt op het gebied van artificiële intelligentie (AI). Kan het land ook de wereldwijde koploper worden in AI, zoals het tegen 2030 vooropstelde? Wat betekent dat voor ons en de rest van de wereld? Dat onderzoeken Veerle De Vos en Tom Van de Weghe in een nieuwe aflevering van de podcast China voorbij de muur.

Lees meer »

Delegatie wzc Ben op studiereis richting Zweden

Vanuit het woonzorgcentrum Ben, met filialen in Ardooie en Roeselare, vertrekt een uitgebreide en gevarieerde delegatie naar Zweden op studiereis. Ze bereiden zich er nu goed op voor.
The post Delegatie wzc Ben op studiereis richting Zweden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tien cafés (en evenveel bands) die deze zomer deelnemen aan Dulle Dunderdagen in Izegem bekend

De Dulle Dunderdagen zijn een begrip geworden in Izegem. Op tien donderdagavonden kun je bij tien verschillende herbergen terecht voor een gratis optreden. De stad Izegem geeft een dotatie om de groep te kunnen uitnodigen en springt ook logistiek bij. Mandel United opent de debatten op 27 juni met coverband Yip, café Mandeldaele sluit op 29 augustus het rijtje met

Lees meer »