Alexander De Croo waarschuwt voor Russische pogingen tot inmenging in verkiezingen

Premier Alexander De Croo zal donderdagavond op een Europese top in Brussel de aandacht van zijn collega’s vestigen op Russische pogingen om de nakende Europese verkiezingen te beïnvloeden.

 

Meer krantenkoppen in België

Brugse politierechter streng voor jonge moeder die kind in te kleine autostoel vervoert: “Als moeder kan ik dit niet begrijpen”

Een 24-jarige mama uit Oostende moest zich dinsdagvoormiddag voor de Brugse politierechtbank verantwoorden. Enkele agenten merkten tijdens een controle op dat de jonge mama haar kindje niet goed beveiligd in een autostoel vervoerde. Bovendien was de autostoel ook veel te klein en dus niet veilig genoeg.
The post Brugse politierechter streng voor jonge moeder die kind in te kleine

Lees meer »

Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke

In het Zoute in Knokke is enkele dagen geleden een vechtpartij ontstaan tussen een groep mannen. Op beelden is te zien hoe ze een golfkarretje staande proberen houden. Wanneer dat niet lukt, richten ze zich op een andere man.
The post Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Trump bekritiseert toespraak Biden en noemt Harris op rally “radicaal-linkse gek die ons land zal vernietigen”

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Hans Van Roye (geboren in Brugge op 12 augustus 1942) en Elise Swimberghe (geboren in Brugge op 21 november 1943) uit de Pannenhuisstraat in Assebroek vierde op zondag 14 juli het diamanten huwelijksjubileum.
The post Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Historische verplaatsing voor 1.000 Cerclefans die in Schotland hun ploeg aanmoedigen

Zo’n duizend Cerclefans zijn in het Schotse Kilmarnock om hun ploeg donderdagavond na veertien jaar nog eens aan te moedigen tijdens een Europese wedstrijd, zij het in de tweede voorronde van de Europa League. Circa honderd supporters en vips van Business Kring 12 stapten woensdagmiddag samen met de spelersgroep, medewerkers en de technische staf in Oostende mee het vliegtuig op

Lees meer »