Adriaan Van den Hoof, Conner Rousseau en nu ook Bart De Pauw: waarom verguisde mannen zo graag naar Gert Verhulst stappen

Met Bart De Pauw aan ‘zijn’ tafel was Gert Verhulst niet aan zijn proefstuk toe. Verguisde mannen schuiven graag aan in zijn talkshow om voor het eerst uitgebreid hun verhaal te doen. Wat maakt ‘De tafel van Gert’ voor hen zo aantrekkelijk?

 

Meer krantenkoppen in België

Onveilige zwemvesten zonder keurmerk te koop via Bol en Amazon

Bij webwinkels Bol.com en Amazon.nl worden gevaarlijke reddingsvesten verkocht die niet voldoen aan Europese veiligheidsrichtlijnen. Er worden vesten aangeboden zonder CE-keurmerk, zonder het vereiste CO2-patroon, en zelfs producten die niet eens als reddingsvesten mogen worden verkocht. Dat stelt het Nederlandse consumentenprogramma Radar vast na eigen onderzoek.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer” – Kiev: Russisch offensief in Charkiv gestopt

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs het

Lees meer »

Julie Vanloo verliest zevende keer op rij met Washington Mystics in WNBA

Het blijft voor Julie Vanloo en haar team Washington Mystics wachten op een eerste overwinning in de WNBA, de Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie. Woensdagnacht (Belgische tijd) ging het team voor de zevende opeenvolgende keer onderuit.
The post Julie Vanloo verliest zevende keer op rij met Washington Mystics in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israël: offensief in Rafah “geen risico” voor burgers – Internationaal Gerechtshof beveelt aanval te stoppen

Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft vrijdag geoordeeld dat Israël de aanval op Rafah moet beëindigen. Volgens het VN-hof is de humanitaire situatie in de Palestijnse grensstad verergerd sinds de laatste beslissing van het hof en wordt de situatie nu als “rampzalig” beschouwd. In Israël wordt woedend gereageerd op het tussenvonnis. Ook gematigde Israëlische stemmen reageren afkeurend. Minister

Lees meer »

“Een kleine en gezellige zaak, met een heel persoonlijke aanpak”: Kim opent zaterdag haar BisousBébé Boutique in Brugge

Kim Lampaert opent dit weekend langs de Gistelse Steenweg de deuren van BisousBébé Boutique. Na vier jaar de rechterhand te zijn geweest van Cilou Annys in haar babyspeciaalzaak, begint ze nu aan haar eigen verhaal. “Als het ene verhaal eindigt, begint vaak een nieuw.”
The post “Een kleine en gezellige zaak, met een heel persoonlijke aanpak”: Kim opent zaterdag

Lees meer »

Het autosalon komt terug in 2025, maar wel op een nieuwe datum

Na een jaar afwezigheid komt er in februari volgend jaar opnieuw een autosalon van Brussel. Dat meldt organisator Febiac donderdag. Het salon keert terug naar de hallen van Brussels Expo, van vrijdag 14 tot en met zondag 23 februari 2025. Een meerderheid van de automobielmerken en -groepen die actief zijn op de Belgische markt heeft zich volgens Febiac hiervoor uitgesproken.

Lees meer »