Adriaan Van den Hoof, Conner Rousseau en nu ook Bart De Pauw: waarom verguisde mannen zo graag naar Gert Verhulst stappen

Met Bart De Pauw aan ‘zijn’ tafel was Gert Verhulst niet aan zijn proefstuk toe. Verguisde mannen schuiven graag aan in zijn talkshow om voor het eerst uitgebreid hun verhaal te doen. Wat maakt ‘De tafel van Gert’ voor hen zo aantrekkelijk?

 

Meer krantenkoppen in België

Olympische sfeer opsnuiven op het strand van Middelkerke

Van 26 juli tot 11 augustus opent het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) de deuren van het Olympic Festival in Middelkerke voor meer dan 45.000 fans. Het strand wordt omgetoverd tot een sportief epicentrum dat de olympische sfeer van Parijs naar België brengt. Iedereen kan er 17 dagen lang aan sport doen, sport kijken
The post Olympische sfeer

Lees meer »

Klimaatbedrijf Blankenberge draait op volle toeren: al ruim 1.200 aandelen verkocht

Het coöperatieve Klimaatbedrijf Blankenberge dat begin dit jaar werd opgericht, investeerde ondertussen al in laadpalen, deelwagens en zonnepanelen. “Leuk weetje: Erfgoed Blankenberge koos als koosnaampjes voor de deelwagens Kadol, Klakke en Dokus uit een lange lijst van lapnamen van Blankenbergse vissers uit het verleden.”
The post Klimaatbedrijf Blankenberge draait op volle toeren: al ruim 1.200 aandelen verkocht appeared first

Lees meer »

Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval”

In een nieuwe stap om wateroverlast aan te pakken werd een nieuwe zandzakcontainer geplaatst in de Piljoenstraat. “We hopen ook binnenkort de werken aan het bufferbekken te hervatten.”
The post Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer verbondenheid

“Neos is een vereniging waar iedere 55-plusser, die actief in het leven staat én van een stukje cultuur en andere interessante activiteiten wil genieten, zich thuis zal voelen”, zegt Rudy Pattyn, voorzitter van de lokale afdeling. Onlangs sloten ruim 80 leden het voorbije werkjaar af met een ‘Zomerhappening’ in kasteel Wallemote.
The post Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer

Lees meer »

Waterbeleving voor durvers en genieters

Met de Leie, de Mandel en het kanaal Kortrijk-Bossuit en enkele uit de kluiten gewassen waterplassen kan het niet anders dan dat waterbeleving in de Leiestreek hoge toppen scheert.
The post Waterbeleving voor durvers en genieters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buurtbewoners in verzet tegen woningbouw André Ampepark: “We zullen in een getto wonen”

Bewoners van de appartementen rondom het André Ampepark verzetten zich tegen de geplande bouw van vier woonblokken. “Desnoods gaan we naar de Raad Van State”, zegt Mary Stoffel, die een hele reeks argumenten aanbrengt. Woonsprong zegt dat er nood is aan woningen en dat er wel degelijk kan gebouwd worden.
The post Buurtbewoners in verzet tegen woningbouw André Ampepark:

Lees meer »