X wil nieuwe gebruikers laten betalen om te kunnen posten

X, het vroegere Twitter, wil nieuwe gebruikers tijdelijk laten betalen om te kunnen posten op de microblogwebsite. Dat bevestigde eigenaar Elon Musk op het platform. De ingreep is volgens de miljardair nodig in de strijd tegen bots (geautomatiseerde profielen).

 

Meer krantenkoppen in België

Opmerkelijke beelden: beste golfer ter wereld in de boeien geslagen nadat hij in paniek agent “mishandelt”

Opmerkelijke beelden van de beste golfer ter wereld. Scottie Scheffler (27) werd in de boeien geslagen omdat hij na een dodelijk ongeval in paniek de file wilde omzeilen uit vrees niet tijdig op het belangrijke PGA Championship-toernooi te arriveren. De nummer één stopte daarbij niet voor een politieagent en sleurde hem zelfs een tiental meter mee. De arrestatie werd gefilmd.

Lees meer »

Duikinstructeur betwist fouten bij dodelijk duikongeval met Kurt en Nathalie uit Torhout: “Ik ben een gebroken man”

Een 60-jarige duikinstructeur uit Gent blijft erbij dat hij geen fouten heeft gemaakt bij het duikongeval waarbij het Torhoutse koppel Kurt Huberechts (53) en Nathalie Fiers (36) het leven lieten. “Ik ben een gebroken man, ook ik mis mijn vrienden al vijf jaar.”
The post Duikinstructeur betwist fouten bij dodelijk duikongeval met Kurt en Nathalie uit Torhout: “Ik ben

Lees meer »

Loopevenement Leuven Night Run keert terug met nieuwe organisator

Er komt dan toch een nieuwe editie van de Leuven Night Run, het loopevenement waarbij de deelnemers door een aantal historische gebouwen in Leuven lopen. De voorbije jaren werd de Night Run georganiseerd door de Hagelandse Runningclub, maar die kondigde vorig jaar aan ermee te stoppen. De stad heeft nu een nieuwe organisator gevonden.

Lees meer »

“Ergste overstromingen ooit in Voeren waarschijnlijk als ramp erkend” – Tegen 17 uur opnieuw elektriciteit in Moelingen

De overstromingen die Voeren in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben getroffen, zijn “de ergste in de geschiedenis” van de Limburgse gemeente. “Bij sommige inwoners kwam het water in hun huizen op borsthoogte te staan, verschrikkelijk om mee te maken”, aldus een aangeslagen burgemeester Joris Gaens. Ondertussen is het water gezakt en kunnen bewoners naar hun huizen terugkeren. De

Lees meer »

Baby’s krijgen rijksregisternummer bij geboorte

Baby’s zullen in de toekomst vanaf de geboorte al een rijksregisternummer kunnen krijgen. Dat is althans het doel van een wetsontwerp dat vrijdag groen licht kreeg van de ministerraad. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) is het zinvol dat een pasgeborene een rijksregisternummer kan krijgen, zodat hij kan genieten van rechten op het vlak van sociale zekerheid.

Lees meer »

Geslaagde vijfde editie van de Lukkefeesten

De vijfde editie van de Lukkefeesten lokte zondag opnieuw honderden bezoekers naar Lo. In de voormiddag waren er nog dreigende wolken, maar nadien kwam de zon erdoor. De aanwezigen konden genieten van tal van optredens op en rond het Vateplein.
The post Geslaagde vijfde editie van de Lukkefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Distinguished Gentleman’s Ride van start in Brugge

Zondagmiddag verzamelden motards van de Distinguished Gentleman’s op een zonovergoten Markt in Brugge. Een goede tweehonderd strak in het pak gestoken motorrijders zamelden via sponsoring van hun rit al de mooie som van 8000 euro voor de bestrijding van prostaatkanker en mentaal welzijn van mannen.
The post Distinguished Gentleman’s Ride van start in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »