Wie is de rechterhand van Donald Trump, die weleens verward wordt met Melania en graag pronkt met haar jetsetleven?

Opvallende afwezige bij de start van het proces tegen Donald Trump in Manhattan was andermaal zijn echtgenote Melania. Wel trouw aan zijn zijde: zijn assistente die heel erg op haar lijkt, tot wanhoop van zich vergissende journalisten.

 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Netanyahu tegen soldaten: “Strijd om Rafah is beslissend” – Spanje weigert schip met explosief materiaal voor Israël toegang

Israël zal extra troepen inzetten bij het grondoffensief in Rafah. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant donderdag verklaard. De gevechten zullen er ook “intenser” worden. De slag om Rafah is “beslissend voor Israël”, vatte de Israëlische premier Benjamin Netanyahu wat later samen tijdens een toespraak voor soldaten. “Het is een strijd die veel dingen zal beslissen in

Lees meer »

Chaos breekt uit tijdens Amerikaanse zitting nadat Republikeinse opmerking maakt over collega “Kan je niet lezen door je valse wimpers?”

Een zitting van de Amerikaanse toezichtscommissie is volledig uit de hand gelopen na een opmerking over het uiterlijk van de Democratische afgevaardigde Jasmine Crockett. De discussie kwam tot stand toen Crockett aan haar Republikeinse collega Greene vroeg “of ze wist waarvoor ze hier was”, een opmerking die Greene niet kon smaken. “Kan je wel lezen met die valse wimpers”, antwoordde

Lees meer »

Boete voor kopstuk extreemrechtse Duitse partij AfD na nazileus

Een vooraanstaand lid van de Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD), Björn Höcke, heeft een boete gekregen voor een verboden nazileus. Een rechtbank in het Oost-Duitse Halle veroordeelde de politicus tot een geldstraf van 13.000 euro voor het gebruik van de spreuk “Alles für Deutschland” (“Alles voor Duitsland”) tijdens een toespraak drie jaar geleden.

Lees meer »

Dorp Andenne in shock nadat vijf lokale tieners trucker met rioolrooster doodden: “Ze hebben hun leven verbrand”

De vijf tieners die een loodzwaar rioolrooster op de E42 gooiden waarbij een truckchauffeur overleed, waren onder invloed van drugs én alcohol. Een minderjarige daagde zijn vrienden uit om het rooster samen van de brug te gooien, al ontkent de jongen dat nu. De landelijke gemeente Andenne, waar de tieners wonen, reageert intussen geschokt. “Die gasten vormden eerder voor niemand

Lees meer »

‘Bikepacker’ Steven fietste 812 kilometer met z’n mountainbike in amper 66 uur: “Je komt jezelf sowieso tegen, maar een klik maken en doorbijten”

In het dagelijks leven is hij boekhouder, maar in zijn vrije tijd zoekt Steven Demyttenaere resoluut het avontuur op. De 38-jarige Westrozebekenaar heeft een passie voor bikepacking-wedstrijden, waarbij hij met z’n mountainbike solo enorme afstanden aflegt. Afgelopen weekend nam hij deel aan ‘All Along The Watchtowers’, een loodzware route van 812 kilometer. Steven finishte na amper 66 uur.
The

Lees meer »

Het Vlinderbos neemt buitenklas in gebruik: “Hier brengen we buitenleven zoveel mogelijk naar binnen”

Dankzij een investering van het oudercomité van Het Vlinderbos – en met de steun van Cera – is er in de Ooigemse school een speel- en beweegparcours gerealiseerd. De school beschikt voortaan ook over een buitenklas. Niets dan tevreden mensen, dus.
The post Het Vlinderbos neemt buitenklas in gebruik: “Hier brengen we buitenleven zoveel mogelijk naar binnen” appeared first

Lees meer »

Lokerse Feesten en Rijversfestival zien Joost Klein-effect: “Ticketverkoop schiet de hoogte in”

De ticketverkoop van de festivals Lokerse Feesten en Rijversfestival ligt de laatste dagen fors hoger dan normaal. De organisaties wijzen naar de populariteit van de Nederlandse zanger Joost Klein. Hij staat zowel bij de Lokerse Feesten als bij Rijversfestival geprogrammeerd. "Door alles wat er dit weekend rond hem te doen was, lijken meer mensen nieuwsgierig om hem in het echt

Lees meer »

Presentator lokale radio in Waregem moedigt luisteraars aan “Alexander De Croo neer te knallen”, premier dient een klacht in

Een presentator van lokale radiozender Waregem1 heeft tijdens zijn uitzending luisteraars aangemoedigd om premier Alexander De Croo (Open VLD) neer te schieten. Dat deed hij naar aanleiding van de moordaanslag op de Slovaakse premier Robert Fico. De presentator heeft zijn verontschuldigingen aangeboden, maar de premier heeft toch een klacht tegen hem ingediend. De radiozender heeft de presentator geschorst.

Lees meer »