Vrouw van 32 uit Avelgem sterft nadat ze grote baal stro op zich had gekregen

Een vrouw van 32 uit Avelgem is gestorven nadat een grote baal stro op haar viel. Daardoor raakte ze geklemd tegen de muur. 

Meer krantenkoppen in België

KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt

Naar jaarlijkse gewoonte schonk KKF&Co in Tielt de opbrengst van het voorbije werkjaar aan het kinderkankerfonds. Dit keer wist de vereniging, die zich al 11 jaar inzet voor het fonds, een mooie 6.500 euro in te zamelen voor het goede doel.
The post KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Door het slechte weer blijven koeien langer in de stallen en zal er minder melk zijn. Maar da’s ergens logisch.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zij zijn blij dat ze in mekaars team zitten: deze collega’s hebben geen special nodig om 20ste verjaardag van ‘Het eiland’ te vieren

Dit keer geen ‘zever, gezever’: cultreeks ‘Het eiland’, uit de mouw van Jan Eelen en Woestijnvis, komt na twintig jaar terug met een special. Niet dat de lach van Alain ‘Protput’ Vandam, de tic van Guido Pallemans en de iconische oneliners uit de krochten van het tv-archief moeten worden gevist. Neen, al jaar en dag imiteren deze Vlaamse collega’s overal

Lees meer »

Dit is de verdachte deal van 3 miljoen euro die Van Quickenborne tekende: “Waarom werd een opdracht betaald die nog niet was aangevangen?”

In het onderzoek naar vermeend gesjoemel onder ex-minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) springt één dossier in het oog. Het gaat om een contract van 3 miljoen euro dat op een vreemde manier afgesloten werd en waarvan het eindproduct straks mogelijk in de vuilbak belandt. “Wij stellen ons daar vragen bij”, schreven bezorgde ambtenaren in een interne nota.

Lees meer »

Oktoberfest weert hit ‘L’Amour Toujours’ van Gigi D’Agostino na racistische incidenten: “Geen plaats voor die rechtse rotzooi”

De organisatie van het bierfestijn Oktoberfest in het Duitse München wil dit jaar het nummer ‘L’Amour Toujours’ van dj Gigi D’Agostino in de ban doen. Die beslissing volgt op het incident dat dateert van het Pinksterweekend, waarbij Duitse jongeren die feestvierden op het Waddeneiland Sylt, racistische leuzen zongen op de melodie van het lied en de Hitlergroet brachten.

Lees meer »

FIRM waarschuwt voor uitholling van rechtsstaat in België: “Zorgwekkend, maar omkeerbaar”

Het Federaal Instituut voor de Rechten van de Mens maakt zich zorgen over de uitholling van de rechtsstaat in België. “Bepaalde fundamentele rechten en democratische basisprincipes lijken soms in vraag te worden gesteld”, zo zegt FIRM-directeur Martien Schotsmans in het jaarverslag. “In een bepaald aantal gevallen valt niet te ontkennen dat onze overheden zelf een democratisch basisbeginsel blijven schenden”, zegt

Lees meer »

Tim Merlier sluit Giro af met zege in slotrit, eindzege voor Tadej Pogacar

Tadej Pogacar heeft zondag voor de eerste keer in zijn carrière de Giro op zijn naam geschreven. Na liefst zes ritzeges in de voorgaande etappes kwam de eindzege van de 25-jarige Sloveen zondag in de slotrit niet meer in het gedrang. Op de erelijst is hij de opvolger van zijn landgenoot Primoz Roglic.
The post Tim Merlier sluit Giro

Lees meer »