Tuchtrechtbank in hoger beroep bevestigt schorsing twee West-Vlaamse afdelingsprocureurs na examenfraude

De tuchtrechtbank in hoger beroep in Brussel heeft de schorsing bevestigd van de twee West-Vlaamse afdelingsprocureurs die door procureur des Konings Filiep Jodts geschorst waren naar aanleiding van het vermoedelijke gesjoemel bij het magistratenexamen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ward hangt voetbalschoenen aan de haak

Ward Onderbeke is een stille, doodbrave jongen. Eens op het terrein scoort hij meermaals met de ogen dicht. Hoeveel rozen in zijn hele carrière? Hij heeft er geen idee van. Zijn mooiste moment? Er waren er zoveel, maar ook mindere. Zulke antwoorden typeren de goalgetter: hij relativeert zowel tegenslagen als euforie.
The post Ward hangt voetbalschoenen aan de haak

Lees meer »

Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion

Een 19-jarige Bredenaar ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij een vijftiger op twee vuistslagen trakteerde in de tribunes van het Brugse Jan Breydelstadion. Het openbaar ministerie eist een werkstraf en een jaar stadionverbod.
The post Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Praat u (zeer) open over uw loon met collega’s?

Al veel taboes zijn gesneuveld de voorbije jaren, maar over onze loonbrief blijven we – meestal – angstvallig zwijgen. Toch merken bedrijven en hr-dienstverleners stilaan een kentering: collega’s delen steeds vaker wat ze verdienen. Acerta plakte er zelfs een cijfer op. Volgens hen zijn liefst zes op de tien werknemers vandaag transparant over hun loonpakket tegen collega’s. Vooral jongere collega’s

Lees meer »

Litouwse president en premier naar tweede ronde presidentsverkiezingen

De Litouwse president en de premier van het land zullen op 26 mei opnieuw tegenover elkaar komen te staan in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen van de Baltische staat. De zittende president, Gitanas Nauseda, heeft op zondag de overwinning geclaimd in de eerste ronde van de presidentsverkiezingen van het land, maar behaalde niet genoeg stemmen voor een algemene meerderheid.

Lees meer »

Opmerkelijke beelden: beste golfer ter wereld in de boeien geslagen nadat hij in paniek agent “mishandelt”

Opmerkelijke beelden van de beste golfer ter wereld. Scottie Scheffler (27) werd in de boeien geslagen omdat hij na een dodelijk ongeval in paniek de file wilde omzeilen uit vrees niet tijdig op het belangrijke PGA Championship-toernooi te arriveren. De nummer één stopte daarbij niet voor een politieagent en sleurde hem zelfs een tiental meter mee. De arrestatie werd gefilmd.

Lees meer »

Optreden gecensureerd door “pro-Palestijnse” nagellak: Portugese omroep beschuldigt EBU van discriminatie

Er blijft kritiek komen op de finale van het Eurovisiesongfestival. Ook de Portugese omroep RTP blijkt kwaad te zijn op de EBU. Volgens de omroep werd het optreden van hun inzending met vertraging op YouTube gezet omdat er “pro-Palestijnse elementen” in de act waren verwerkt. Wie goed oplette, merkte inderdaad een Palestijnse vlag op in de nagellak van de zangeres.

Lees meer »