Tot de tanden bewapend: zo leefden voortvluchtige Belgen van 23 en 25 jaar aan Costa del Sol

Twee Belgen die vorige maand in Torremolinos, aan de Spaanse Costa del Sol, zijn gearresteerd waren tot de tanden bewapend. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Ze waren op de vlucht na een dodelijke schietpartij in ons land en hadden vervalste identiteitspapieren op zak.

 

Meer krantenkoppen in België

BOIC organiseert supportersdorp voor Olympische Spelen in Middelkerke

Het strand van Middelkerke, ter hoogte van het nieuwe casinogebouw Silt, wordt van 26 juli tot 11 augustus omgetoverd tot een sportief epicentrum dat de olympische vibe van Parijs naar België brengt. Iedereen kan er zeventien dagen lang aan sport doen, sport kijken en sport beleven. Alle atleten van Team Belgium die een top 8-notering behalen in Parijs komen drie

Lees meer »

Speelotheek de Piepbal viert 45ste verjaardag

Speelotheek de Piepbal vzw vierde woensdag zijn 45-jarig bestaan met verschillende activiteiten voor de kinderen. Aansluitend was er nog een receptie en een dankwoordje voor Lions Oostende, die voor 1.000 euro aan nieuw materiaal in het kader van vrij spel sponsorde.
The post Speelotheek de Piepbal viert 45ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen VTI Oostende leveren 100 handgemaakte menstruatiekastjes aan scholen: “Grootste uitdaging? Het ontwerp uittekenen”

Het zou niet mogen dat meisjes in 2024 niet naar school durven komen, omdat ze zich geen hygiënische producten kunnen veroorloven. Daar een concrete oplossing van de Vlaamse overheid uitblijft, namen scholen het heft in eigen handen. De leerlingen uit de richting Houttechnieken van het VTI Oostende maakten 100 menstruatiekastjes voor alle deelnemende ‘Goed GeRegeld-scholen’ van de Middenkust. “Ik heb

Lees meer »

Illegale carmeetings teisteren Zuid-West-Vlaamse industriezones: “Heel moeilijk om te beboeten”

Avelgem heeft een patserprobleem. De afgelopen maanden werden minstens vier illegale carmeetings vastgesteld: samenscholingen van wagenliefhebbers met getunede auto’s, vaak op het laatste moment afgesproken via sociale media. Simon Vandendriessche, lid van de politieraad in Avelgem, bond de kat de bel aan.
The post Illegale carmeetings teisteren Zuid-West-Vlaamse industriezones: “Heel moeilijk om te beboeten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Denis Odoi: “Als Club het toch niet ziet zitten, moet de ploeg die ook eens kampioen wil spelen je gewoon opbellen”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot Denis Odoi, sterkhouder in de play-offs en mee verantwoordelijk voor het behalen van de 19de titel voor Club Brugge. Odoi mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Denis Odoi: “Als Club het toch niet ziet zitten, moet de ploeg die ook eens

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kiev zegt Russisch grondoffensief bij Charkiv te hebben gestopt – “Poetin bereid tot staakt-het-vuren”

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een onderhandeld staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Dat melden vier Russische bronnen aan persagentschap Reuters. Tegelijk zou Poetin ook “bereid zijn om door te vechten als Kiev of het Westen niet reageren”. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv

Lees meer »