Raadkamer laat G.R. (30) vrij nadat hij als ‘Eveline’ naaktfoto’s ontfutselde : parket meteen in beroep

G.R. (30), beter bekend als ‘Eveline’, die onder anderen bekende Vlamingen Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt naaktfoto’s ontfutselde, is door de raadkamer vrijgelaten onder elektronisch toezicht. Maar het parket ging meteen in beroep. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. 

Meer krantenkoppen in België

Torhout vervoert kampmateriaal van jeugdverenigingen

Het reglement voor het kampvervoer van de Torhoutse jeugdverenigingen is vernieuwd. Via een puntensysteem zijn er stadssubsidies verkrijgbaar. Bovendien is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarden het kampvervoer door de technische dienst van de stad te laten uitvoeren. De gemeenteraad keurde het reglement maandagavond goed.
The post Torhout vervoert kampmateriaal van jeugdverenigingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is het nieuwe lievelingetje van Donald Trump: Natalie Harp (32), de ‘menselijke printer’

De Amerikanen zijn in de ban van ‘de menselijke printer’, alias Natalie Harp (32). De jonge, blonde vrouw werkte zich in geen tijd op tot de persoonlijk assistente van Donald Trump en voorziet haar baas voortdurend van vers afgedrukte quotes en ander papierwerk. Met haar draagbare printer volgt ze de voormalige (en toekomstige?) Amerikaanse president zelfs tot op de golfbaan.

Lees meer »

“Grote porties en toch betaalbaar”: Christof en Mehmet openen in Koksijde restaurant volgens uniek concept in

Door de stijgende prijzen wordt het voor grote gezinnen moeilijk om nog op restaurant te kunnen gaan aan de kust. Daar willen kok Christof De Pelsmaeker en zijn vennoot Mehmet Haxhijaj verandering in brengen. “Bij ons kun je à volonté eten voor maar 35 euro.”
The post “Grote porties en toch betaalbaar”: Christof en Mehmet openen in Koksijde restaurant

Lees meer »

“Geruchten kloppen niet”: schepen Patricia Waerniers reageert op vermeende problemen met zwembad in Beernem

Het gloednieuwe zwembad van Beernem is nog geen twee maanden open en toch zijn er de laatste weken geruchten over problemen met de infrastructuur. Zwemmers zouden getuigd hebben dat de zwarte lijnen op de bodem van het bad verdwijnen en dat het plafond afbrokkelt. Schepen van Sport Patricia Waerniers (CD&V) is stellig: “Er zijn inderdaad een aantal kinderziektes, maar deze

Lees meer »

Cafébazin uit Bilzen neemt heft in eigen handen om drugsdealers buiten te houden: “Ik neem ze zelf bij de kraag en ik gooi ze buiten”

Kristel Jehaes van café ‘Het Tribunaal’ in Bilzen werkt al anderhalf jaar enorm hard om haar café volledig drugsvrij te krijgen. Toen ze het café overnam, kreeg ze heel vaak te maken met drugs en agressie. "Met mijn eigen werkervaring in een gesloten psychiatrie en ondersteuning van de politie lukt het ons om drugsvrij te zijn", zegt de uitbaatster.

Lees meer »