Noor Debouck verkozen tot Rookie of The Year

Op de Volleyproms in Affligem werden maandagavond beste speler en speelster van het jaar uitgeroepen. In de categorie ‘rookie of the year’ won Noor Debouck.

De 18-jarige libero van Asterix Avo Beveren uit Madonna behaalde 57 punten. Ze won voor Eline Van Elsen (VDK Bank Gent Damesvolley, 13 punten) en Kaat Cos (Asterix Avo Beveren, 12 punten). Noor, die intussen ook deel uitmaakt van de Yellow Tigers, won met haar ploeg dit seizoen voor de tweede opeenvolgende keer de beker. Nu volgt er ook nog een titelstrijd tegen het Waalse Tchalou. De ploeg die als eerste twee wedstrijden wint, is kampioen. De eerste match is op verplaatsing, de tweede en mogelijke derde match speelt Asterix Avo thuis.

In de zomer volgt nog het Europees kampioenschap met de nationale ploeg U20. Naast Noor vielen er nog enkele ploegmates in de prijzen. De Nederlandse Iris Vos werd beste opposite in het dreamteam en werd ook nog eens MVP. De West-Vlaamse Manon Stragier ging later op de avond ook nog lopen met de award van speelster van het jaar.

The post Noor Debouck verkozen tot Rookie of The Year is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gigantische explosie in Bulgaarse vuurwerkfabriek: één dode, twee vermisten

Op de site van een vuurwerkfabriek in een voorstad van de Bulgaarse hoofdstad Sofia heeft zich een zware ontploffing voorgedaan. Hierbij zijn zes opslagplaatsen voor vuurwerk beschadigd geraakt. Een 49-jarige man is om het leven gekomen en zijn 20-jarige dochter heeft ernstige brandwonden opgelopen, aldus minister van Binnenlandse Zaken Kalin Stoyanov. Twee mensen worden nog vermist.

Lees meer »

Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden

In Ten Patershove werd er een dementiebeurs georganiseerd. Deze beurs stond open voor iedereen die op de een of andere manier met dementie te maken heeft zoals mantelzorgers, mensen die iemand van dichtbij kennen die aan dementie lijdt, maar ook voor mensen die meer willen weten over dementie.
The post Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden appeared first

Lees meer »

Sportieve Okra-fietsers gaan op daguitstap

Onlangs trokken 37 fietsers van Okra Woesten op daguitstap. De tocht ging richting Zoutenaaie, waar halt werd gehouden in Het hof van Eden voor een lekkere maaltijd. Na een zalige rit van 60 km kwam iedereen welgezind en veilig terug aan in Woesten. Door het supermooie weer was het puur genieten. (RVL/foto RVL)
The post Sportieve Okra-fietsers gaan op

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries plaatst zich als eerste voor de finale, zo dadelijk Van Gerwen-Smith in andere halve finale

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »