Nathan gaat de lente in met de nieuwe single ‘Meer Van Dat’

De winter is ‘eindelijk’ voorbij en de eerste lentezon komt stilaan tevoorschijn. Dat viert Nathan met een gloednieuwe single ‘Meer Van Dat’.

Gewoon simpelweg ‘nee’ zeggen is iets wat Nathan niet snel zal doen. Al zeker niet voor een feestje of een gezellige avond met vrienden. Samen met Arne Vanhaecke schreef hij een song over het gevoel om niets te willen missen en steeds meer te willen van alles wat leuk en gezellig is. De productie van deze single lag opnieuw in handen van Willem Vanderstichele, die ervoor zorgde dat ook dit nummer opnieuw een heerlijke feel-good song werd. De frisse gitaar in combinatie met toffe beats zorgt voor dé ideale lentesingle. Samen met het jonge team van MSA maakte Nathan een bijhorende videoclip die werd opgenomen op de Scheldekaaien en in Restaurant Piétrain in Antwerpen. (PADI)

Je kan ‘Meer van Dat’ beluisteren op alle streamingplatformen en de clip bekijken via youtube!

The post Nathan gaat de lente in met de nieuwe single ‘Meer Van Dat’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

ONZE OPINIE. “Vlaams Belang zit in een ongemakkelijke spreidstand op het vlak van holebirechten”

“Vlaams Belang wil niet raken aan verworven rechten voor holebi’s. Het is te zeggen: het is géén prioriteit. Want er is geen meerderheid voor. Wel, er is ook geen meerderheid in de politiek voor het uitroepen van een onafhankelijk Vlaanderen via het kookwekkertje van de bomma en dat draagt de partij met verve uit”, schrijft politiek journaliste Isolde Van den

Lees meer »

Het Café Paté collectief organiseert voor het eerst Café Culinair: “Gastronomisch driegangenmenu voor slechts 75 euro”

Het Kortrijkse chefscollectief Café Paté breekt de wekelijkse routine met een gastronomische beleving. “Café Culinair houdt in dat je vijf weken lang een tafeltje kan reserveren van dinsdag tot en met donderdag voor een menu met aangepaste wijnen, water en koffie voor slechts 75 euro, zowel voor lunch als diner”, zeggen initiatiefnemers Dirkjan Decock, Felix François en Matthias Speybrouck.

Lees meer »

Keye van der Vuurst tekent een driejarencontract bij Badalona

De Nederlandse spelverdeler Keye van der Vuurst (22) die tot vorig seizoen bij Filou Oostende speelde, heeft een contract van drie jaar getekend bij Joventu( Badalona, een Spaanse traditieclub die het voorbije seizoen in de Liga Endesa op de tiende plaats eindigde.
The post Keye van der Vuurst tekent een driejarencontract bij Badalona appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze F1-watcher ziet hoe Jos Verstappen voor het eerst sinds Bahrein opnieuw in paddock opduikt: “Rust is nog niet terug”

Onze Formule 1-watcher houdt ook in Monaco zijn dagboek bij. Hij ziet hoe Jos Verstappen, de vader van Max, voor het sinds lang opnieuw opduikt in de paddock. “Hij brengt opvallend veel tijd door in het gezelschap van Helmut Marko, de 80-jarige sportieve adviseur van Red Bull. Marko zit inderdaad in het kamp van de Verstappens, in wat volgens ingewijden

Lees meer »

Straffe prestatie: Basile loopt – verkleed als wortel – op kop van loopwedstrijd 20 km door Brussel

De 20-jarige Basile Claus, een loper van atletiekclub USBW uit Braine-l’Alleud, liet afgelopen zondag tijdens de 20 kilometer door Brussel zijn normale sportoutfit thuis. Hij trok wel een kostuum aan in de vorm van een wortel. Straf: de rennende wortel was een tijdlang de koploper van de loopwedstrijd. Hij liep maar liefst aan een tempo van 25 km/u gedurende 1

Lees meer »

Bekijk: “We are the champions’: uitbundige Club-supporters vieren kampioenstitel op‘De Platse’

Van een topavond voor het Brugs voetbal gesproken. Na de brilscore in de derby is Club Brugge voor de 19de keer landskampioen en pakt Cercle zijn eerste Europese ticket in 14 jaar. Dat werd na affluiten dan ook duchtig gevierd op ‘De Platse’, vlakbij het Jan Breydelstadion.
The post Bekijk: “We are the champions’: uitbundige Club-supporters vieren kampioenstitel op‘De

Lees meer »