Meghan Markle lanceert aardbeienconfituur als eerste product van haar nieuwe lifestylemerk

Meghan Markle (42), de vrouw van de Britse prins Harry, heeft het eerste product van haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd: aardbeienconfituur. Het lijkt in de eerste plaats te gaan om een beperkte hoeveelheid potten die de Amerikaanse voormalige actrice aan haar vrienden heeft bezorgd. 

Meer krantenkoppen in België

OVERZICHT. Zirkzee niet in voorlopige EK-selectie Nederland, Bart Verbruggen wel – Mbappé voert Franse sterrenensemble aan

Het EK begint pas over een maand, maar mondjesmaat lopen de EK-selecties binnen. Hongarije maakte hun selectie dinsdag al bekend en nu mag ook Duitsland bijgeschreven worden op het lijstje. Het gastland loste de afgelopen dagen op ludieke wijze al enkele namen, nu is ook de volledige kern bekendgemaakt. Op de selectie van de Belgen is het nog wachten tot

Lees meer »

Project ‘Boterhamsters’ zorgt voor gezonde brooddozen in VABI Roeselare

Sinds januari 2024 slaan beweging.net West-Vlaanderen, Gezonde Buurt (CM-zone Midden-West-Vlaanderen) en Kotee (Thuiszorgdienst Motena) de handen in elkaar omtrent de lege brooddoos-problematiek, gericht naar middelbare scholieren.
The post Project ‘Boterhamsters’ zorgt voor gezonde brooddozen in VABI Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acht jaar cel voor uitgeweken Ieperling B.D. voor verkrachting minderjarigen, bezorgde ook beelden kindermisbruik aan Sven Pichal

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft voormalig productieassistent B.D. (36) uit Ieper veroordeeld tot acht jaar cel voor beelden van seksueel kindermisbruik en voor het verkrachten van twee minderjarigen. Hij is een van de mannen die vorige zomer samen met ex-radiopresentator Sven Pichal werden opgepakt. De rechtbank beval ook zijn onmiddellijke aanhouding.
The post Acht jaar cel voor uitgeweken

Lees meer »

Dominiek Savio begraaft tijdscapsule die pas in 2058 weer opgegraven zal worden: “Een boodschap van hoop voor de toekomst”

Vorige dinsdag stond het jaarlijkse feest van Dominiek Savio helemaal in het teken van ‘Back To The Future’. Hoogtepunt van de dag was het begraven van een tijdscapsule aan het kasteel. Die zal pas in 2058, op de honderdste verjaardag van Dominiek Savio, weer opgegraven worden.
The post Dominiek Savio begraaft tijdscapsule die pas in 2058 weer opgegraven zal

Lees meer »

Waarom Joost Klein de Songfestival-organisatie Siberisch koud laat: “Bij een Duitser was dit niet gebeurd”

De woede van Nederland (en ook van de vele Vlaamse Joost Klein-fans) richt zich na het debacle van zaterdagavond en masse op omroepkoepel EBU – organisator van het Eurovisiesongfestival. Maar of die daar echt onder de indruk van is, valt te betwijfelen. Zelfs als Nederland zich terugtrekt voor de volgende editie, zal dat met schouderophalen onthaald worden. Het draait immers

Lees meer »

Brusselaars spreken meer en beter Nederlands

Het Nederlands als oorspronkelijke thuistaal wint terrein in Brussel, blijkt uit de nieuwste Taalbarometer van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Ook blijkt dat een op de tien Brusselaars geen Nederlands, Frans of Engels spreekt.

Lees meer »

Willem Decorte is kersvers West-Vlaams kampioen: “Ik ben heel tevreden”

Willem Decorte wist zich vorig weekend tot West-Vlaams kampioen bij de 14-jarige aspiranten te kronen. Hij kwam alleen aan met een tweetal seconden voorsprong op het peloton. Geheel onverwacht kwam dit zeker niet, want op 1 mei was hij ook al de snelste in Zillebeke.
The post Willem Decorte is kersvers West-Vlaams kampioen: “Ik ben heel tevreden” appeared first

Lees meer »