Meghan Markle lanceert aardbeienconfituur als eerste product van haar nieuwe lifestylemerk

Meghan Markle (42), de vrouw van de Britse prins Harry, heeft het eerste product van haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd: aardbeienconfituur. Het lijkt in de eerste plaats te gaan om een beperkte hoeveelheid potten die de Amerikaanse voormalige actrice aan haar vrienden heeft bezorgd. 

Meer krantenkoppen in België

Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie”

Bakkerij Aernoudt opende op vrijdag 19 juli hun vestiging in de Koolskampstraat in Lichtervelde, waar voorheen Brasserie De Voerman was. De bakkerij is zeven op zeven geopend, iedere dag vanaf 6 uur ‘s morgens.
The post Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af”

Over en uit voor Eurofins Labo Van Poucke in Kortrijk. Het medisch laboratorium moet de boeken neerleggen. Daardoor komen een dertigtal medewerkers op straat te staan. “Werd moeilijk als er weinig investeringen worden gedaan.”
The post Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klimaatactivisten slaan toe op en rond luchthavens: vliegverkeer in Keulen enkele uren stilgelegd, ook problemen in Oslo en Helsinki

Klimaatactivisten hebben in meerdere landen het vliegverkeer verstoord of toch minstens een poging daartoe ondernomen. Keulen Bonn Airport lag enkele uren stil. Bij de luchthavens van Oslo en Helsinki waren lichte verstoringen, in Barcelona kon dat nog net worden voorkomen. In Zürich, Genève en Londen werden activisten van aanvoerwegen gehaald, melden verschillende media uit die landen.

Lees meer »

Zestigtal geïnteresseerden bij adoptiedag in SOS Reptiel: “Ik bouwde zelf terrarium voor deze python”

De adoptiedag bij SOS Reptiel in Ichtegem kon zaterdag op heel wat belangstelling rekenen. Een zestigtal geïnteresseerden kwamen langs en verschillende mensen adopteerden effectief een dier. Daarnaast tekenden nog eens twintig bezoekers present voor een rondleiding. Bezieler Mario Goes kwam samen met zijn vrijwilligers handen tekort om iedereen te woord te staan, maar dat deden ze met veel plezier. De

Lees meer »

Israël roept voor het eerst orthodoxe joden op om dienstplicht te vervullen: “Historische beslissing”

Het Israëlische leger (IDF) heeft een eerste lading van 1.000 oproepingsbrieven verzonden naar ultra-orthodoxe joodse mannen tussen de 18 en 26 jaar oud om zich aan te melden bij het leger. Het leger breekt daarmee met een langdurige politieke overeenkomst, die stelt dat orthodoxe joden zich niet moeten aansluiten bij het leger omdat "hun manier van leven" op die manier

Lees meer »

Neef van Trump hangt vuile was buiten in nieuw boek: “Hij zei dat ik mijn gehandicapte zoon beter zou laten sterven”

In zijn nieuwe boek doet Fred C. Trump III, de 61-jarige neef van Donald Trump (78), een aantal pijnlijke onthullingen over zijn nonkel. Het boek komt volgende week dinsdag uit, maar verschillende Amerikaanse kranten konden het nu al lezen. Fred C. vertelt in detail over een aantal grove uitspraken die Trump in het verleden deed. Zo raadde de ex-president zijn

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Staande ovatie voor Netanyahu in Capitool: “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

KIJK. Man springt van brandend flatgebouw in Oostende, recht op dak van buren: “Je hoorde de kinderen op straat schreeuwen”

Bij een hevige brand in een appartementsgebouw in Oostende heeft een 35-jarige man maandagnamiddag van het dak moeten springen om aan de vlammen te ontsnappen. Hij raakte zwaargewond. Ook een 34-jarige vrouw en twee meisjes van 12 en 14 jaar moesten naar het ziekenhuis. Opvallend: het vuur ontstond mogelijk tijdens het vullen van een of meerdere gasflesjes. “Bij mij is

Lees meer »

Walter De Donder slijt dit jaar zijn 25ste zomer in Plopsaland: zo ziet hij de toekomst voor Samson & Marie

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’

Bij het begin van de zomervakantie is er ieder jaar Slyps Kermis. Ook dit jaar viel er heel wat te beleven. De wielerorganisatoren van Slyps Sprint kleurden het kermisgebeuren met twee wedstrijden en op maandag was er opnieuw een loopwedstrijd.
The post Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’ appeared first on KW.be.

Lees meer »