“Lul”: ‘Ted Lasso’-ster Hannah Waddingham stormt rode loper af na seksistische uitspraak van fotograaf

Britse actrice en presentatrice Hannah Waddingham (49) laat seksistische opmerkingen niet zomaar aan zich voorbijgaan. “Laat je benen zien”, riep een fotograaf zondagavond tegen haar op de rode loper van de Olivier Awards. Daarop kwam Waddingham scherp uit de hoek: “Waar zijn jouw manieren?” 

Meer krantenkoppen in België

Björn Rzoska legt oorlogsgeheimen van zijn beide grootvaders bloot. “Dit sloeg een gat in mijn hart. Was dát mijn lieve bompa?”

Groen-politicus Björn Rzoska (51) is de kleinzoon van een Vlaamse oostfronter én van een Poolse bevrijder. Maar klopten de verhalen wel die rondgingen over zijn grootvaders, elk aan hun kant van de geschiedenis? Rzoska ging graven in archieven en stootte op leugens, geheimen en pure SS-gruwel van uitzinnig geweld. “Dit sloeg een gat in mijn hart. Was dát mijn lieve

Lees meer »

KIJK. Krop in de keel tijdens concert: Girls Aloud brengt emotioneel eerbetoon aan overleden groepslid Sarah Harding

Elf jaar na hun afscheid is de iconische meidengroep Girls Aloud weer helemaal terug van weggeweest. Al staan ze dit keer noodgedwongen met iemand minder op het podium. In 2021 moesten ze namelijk afscheid nemen van hun collega Sarah Harding, maar vergeten zullen ze haar nooit. Tijdens hun optredens ontroeren ze het publiek met een emotioneel eerbetoon.

Lees meer »

’t Venster presenteert foodtruck en Katrien Verfaillie: “Tuin meer openstellen voor de buurt”

In Unie-K ‘t Venster, een woonondersteuning voor volwassenen met een niet aangeboren beperking in de Willem Elsschotstraat, willen ze de tuin meer openstellen voor de buren. “We hebben een tweedehandscaravan gekocht en als foodtruck ingericht”, zegt Vanessa Dermaut. “Op vrijdag 31 mei, de Dag van de Buren, klinken we daarop met bewoners, medewerkers, buren en het Dorpscomité. En ‘s avonds

Lees meer »