LIVEBLOG DORTMUND-ATLÉTICO. Rusten in Dortmund. Thuisploeg komt verdiend op voorsprong na goals van Brandt en Maatsen

In de heenmatch van de kwartfinale van de Champions League wist het Atlético Madrid van Axel Witsel en Arthur Vermeeren met 2-1 te winnen van Borussia Dortmund. Momenteel staat het 2-0, na goals van Julian Brandt en Ian Maatsen. De Madrilenen zullen uit een ander vat moeten tappen om de halve finale van de Champions League te kunnen bereiken. Lukt het hen in de tweede helft? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Presentator lokale radio in Waregem moedigt luisteraars aan “Alexander De Croo neer te knallen”, premier dient een klacht in

Een presentator van lokale radiozender Waregem1 heeft tijdens zijn uitzending luisteraars aangemoedigd om premier Alexander De Croo (Open VLD) neer te schieten. Dat deed hij naar aanleiding van de moordaanslag op de Slovaakse premier Robert Fico. De presentator heeft zijn verontschuldigingen aangeboden, maar de premier heeft toch een klacht tegen hem ingediend. De radiozender heeft de presentator geschorst.

Lees meer »

“Ze kunnen mijn rug op”: levenslange schorsing voor Nederlandse ref die vier rode kaarten uitdeelt en vervolgens meeviert met de kampioen

Opschudding in de vierde klasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten met de winnende club. Maar dat blijft niet zonder gevolgen. De KNVB schorst de bewuste scheidsrechter voor levenslang, die er op zijn beurt niets van begrijpt: “Het is lachwekkend, ik heb enkel een lied gezongen en

Lees meer »

Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor

Vanaf 1 oktober dit jaar komt het Cultuurcafé van cultureel centrum Het Spoor vrij. De stad Harelbeke gaat dus op zoek naar een enthousiaste uitbater. Inschrijven kan tot en met 23 juni om 11 uur.
The post Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD. Melkwegfotograaf van het jaar 2024

Het Melkwegseizoen loopt van februari tot oktober op het noordelijk halfrond en van januari tot november op het zuidelijk halfrond. De beste tijd om de Melkweg te zien en te fotograferen is meestal tussen mei en juni, uit de buurt van lichtvervuilde gebieden zoals steden, en bij voorkeur op grotere hoogte.

Lees meer »