LIVE. “Mijn oprechtheid wordt voortdurend in twijfel getrokken, die van de anderen niet”: Bart De Pauw geeft eerste interview in ‘De tafel van Gert’

“Ik heb die vrouwen nooit bewust pijn willen doen.” Bart De Pauw (55) geeft dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar. Dat doet de televisiemaker in een open en uitgebreid gesprek met Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’. Volg hier live de hoogtepunten van de uitzending. “Mijn grootste fout? Ik heb heel veel vervelende berichtjes gestuurd.” 

Meer krantenkoppen in België

Onweer op komst: code geel vanaf 14 uur

Het noodnummer 1722 is geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer met mogelijk plaatselijke hagel en intense neerslag. Van 14 uur tot en met zondagochtend 7 uur geeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer.

Lees meer »

Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF

Door een staking bij de Franse spoorwegmaatschappij SNCF zullen er zaterdag vanuit Kortrijk of Doornik geen IC-treinen rijden naar het station Lille-Flandres, in de Noord-Franse stad Rijsel. Dat heeft de Belgische spoormaatschappij NMBS vrijdag meegedeeld.
The post Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bouw noodmasten voor elektriciteit na storm in Mechelen begonnen

In een maïsveld in Heffen (Mechelen) is gestart met de bouw van een eerste noodmast na de storm van 9 juli. Toen kwamen elektriciteitsmasten- en kabels naar beneden wat de Mechelse regio kwetsbaarder maakt als er nog een incident zou zijn. De masten zouden er half augustus moeten staan. Over naar schatting een jaar worden ze vervangen door definitieve masten.

Lees meer »

Peiling: nek-aan-nekrace tussen Harris en Trump om presidentschap VS

Kamala Harris is Donald Trump op één procentpunt genaderd. Althans, dat blijkt uit een peiling die dagblad ‘The New York Times’ hield vlak nadat president Joe Biden aangaf niet op te gaan voor een tweede termijn. Op ruim drie maanden van de stembusgang lijkt er sprake van een nek-aan-nekrace tussen beide kandidaten.

Lees meer »