Iran heeft zich misrekend. Israël mag nu niet dezelfde fout begaan

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

De slakken doen het goed met al die regen. Maar ook daar zitten er inmiddels tussen voor wie het toch een beetje minder mag.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het onderzoek is gewoon één grote fuck you naar ons”: maar toch vrezen nabestaanden van Bende-slachtoffers dat Justitie er nu mee stopt

Krijgen de nabestaanden van de slachtoffers van de Bende van Nijvel op 28 juni te horen dat het onderzoek stopgezet wordt? Een “vage” brief die ze allen van het federale parket kregen, zaait alleszins heel wat onrust. Niet in het minst in Aalst, waar de laatste en meteen ook bloedigste overval plaatsvond. “Mijn gevoel? Dat dit één grote doofpot is.”

Lees meer »

Christophe (43) is verzot op botsauto’s en beschikt over een unieke collectie: “Ik weigerde zelfs al een mooi bod van een Fransman”

Chroom, blitse kleuren en in-het-oog-springende koplampen? Christophe Vancoillie (43) beschikt in zijn loods niet over een collectie Amerikaanse sportwagens, maar over een verzameling van kleinere bolides. De man is compleet verzot op botsauto’s en heeft ondertussen enkele unieke exemplaren in zijn bezit. “Een Fransman bood flink wat geld voor de collectie, maar ik weigerde.”
The post Christophe (43) is

Lees meer »

Zelfs hun inbrekersmateriaal bleek gestolen: nachtelijke strooptocht in Blankenberge levert trio tot 37 maanden effectieve celstraf op

Een 18-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 37 maanden effectieve celstraf gekregen voor een twintigtal diefstallen en pogingen daartoe in Blankenberge. Zijn twee kompanen komen weg met mildere straffen.
The post Zelfs hun inbrekersmateriaal bleek gestolen: nachtelijke strooptocht in Blankenberge levert trio tot 37 maanden effectieve celstraf op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugge telt steeds minder souvenirshops en chocoladewinkels

“Welke plekken hebben de Bruggelingen nog binnen het moeras van wafelwinkels, frietkramen en toeristische shops?” Dat vroeg raadslid Raf Reuse dinsdagavond aan het stadsbestuur. Hij kreeg fikse politieke tegenwind: “Stop die stemmingmakerij en nestbevuiling.”
The post Brugge telt steeds minder souvenirshops en chocoladewinkels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Ex-partner kreeg regelmatig klappen van Al-Baghdadi

De voormalige echtgenote van Khaldoon Al-Baghdadi (42) heeft op zijn assisenproces geen fraai beeld geschetst van de beschuldigde. Sophie R. vertelde hoe ze meermaals geslagen, bedreigd en vernederd werd. Toch zocht ze telkens weer contact met de Iraakse Oostendenaar.
The post Assisen Spuikommoord – Ex-partner kreeg regelmatig klappen van Al-Baghdadi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 1.200 bezoekers voor de Hop In Trail

Onlangs stond de eerste editie van de Hop In Trail op het programma in Poperinge. Bezoekers konden via een hindernissenloop of wandelzoektocht het bedrijventerrein op een bijzondere manier leren kennen.
The post Meer dan 1.200 bezoekers voor de Hop In Trail appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier arrestaties voor zonnepanelendiefstal met waarde van bijna 1,2 miljoen

De Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Limburg heeft in een onderzoek naar mogelijke ladingdiefstallen met zonnepanelen de voorbije weken vier arrestaties verricht. De diefstallen vonden plaats in Nederland, onder meer in Schiphol en Oosterhout. De waarde van de totale buit zou minimaal 1.174.000 euro bedragen. Dat maakte het parket van Limburg bekend.

Lees meer »

Budget van 108 miljoen (!), maar nieuwe film van Jennifer Lopez wordt met de grond gelijk gemaakt: “Heeft ze zelfs het script gelezen?”

Jennifer Lopez (54) heeft hard gewerkt aan de nieuwe Netflix-film ‘Atlas’, waarin ze in de huid kruipt van een briljante data-analist kruipt. De productie ervan kostte maar liefst 100 miljoen dollar (108 miljoen euro). Maar of het dat ook waard was? De film wordt allerminst gesmaakt bij recensenten. “Ze verspilt haar kwaliteiten”, klinkt het.

Lees meer »