Influencer geeft zich uit voor Miss Arabië, maar… land heeft geen missverkiezing

Model en influencer Rumy Al-Qahtani(27) deelt op sociale media gretig foto’s in een gouden jurk mét lint van ‘Miss Universe Saudi Arabia’. Ze schrijft “vereerd” te zijn dat ze het land mag vertegenwoordigen op Miss Universe in september. Vreemd wel, want in Saoedi-Arabië bestaat zo’n missverkiezing helemaal niet. 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Wij bezochten de set van ‘Nonkels’: “De maskers van Jelle en Rik kosten elke dag 1.000 euro per stuk”

Wekelijks meer dan een miljoen kijkers en op Streamz de best bekeken reeks van het jaar. ‘Nonkels’ breekt ook zijn tweede seizoen records. Wij brachten bedenkers Jelle De Beule (43) en Rik Verheye (37) een bezoekje op de set in Zele. In de make-upstoel tijdens hun metamorfose en tussen de hortensia’s in tuincentrum Van Eeden. “Door de buik van Willy

Lees meer »

“Hij blijft een van de meest opwindende opkomende trainers”: buitenlandse pers over de mogelijke “sensationele overstap” van Kompany

Niet alleen in België is het groot nieuws dat Vincent Kompany naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Bayern München wordt. Ook in het buitenland schenken ze heel wat aandacht aan wat nu al één van de gekste trainersovergangen van de zomer wordt genoemd. “Dat ene seizoen in de Premier League mag hem niet markeren.”

Lees meer »

Steeds meer leerlingen problematisch afwezig op school

Meer leerlingen hebben vorig schooljaar aangeklopt bij het CLB dan voor de coronapandemie. Dat blijkt uit het jaarverslag van de Centra voor Leerlingenbegeleiding. De CLB’s begeleidden ook opvallend meer leerlingen die problematisch afwezig zijn op school. Daarnaast is er een duidelijke stijging van het aantal geschorste leerlingen.

Lees meer »

Seppe en Niels zijn veeleisend in ‘Blind Gekocht’, maar met reden: “Als homokoppel is een kinderwens niet evident”

Een vette kluif voor de experten in ‘Blind Gekocht’. Het West-Vlaamse stel Seppe (25) en Niels (24) heeft voor hun droomwoning een bescheiden budget van 310.000 euro veil, maar verwacht een paleis in ruil. Zo wil het duo een eigen toneelruimte, en moet hun pand ook minstens drie slaapkamers bevatten. Al heeft het jonge koppel daar wel een goede reden

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. “Cercle is een sterke ploeg”: geschorste Nicky Hayen kijkt uit naar duel tegen stadsgenoot

Net als vorig jaar zal de titelstrijd pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. HLN zit in het spoor van de drie titelpretendenten. Vandaag spreken de trainers met de pers. Het nieuws,

Lees meer »

Vriendin van Luca Brecel riskeert 37 maanden voorwaardelijke celstraf voor dealen van cocaïne in Blankenberge

De vriendin van Luca Brecel hangt in de Brugse correctionele rechtbank 37 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf boven het hoofd voor drugshandel. Laura Vanoverberghe (25) bracht onder andere cocaïne aan de man in de omgeving van Blankenberge. Voor twee medebeklaagden vorderde het openbaar ministerie vijf jaar effectieve gevangenisstraf.
The post Vriendin van Luca Brecel riskeert 37 maanden voorwaardelijke celstraf voor dealen

Lees meer »

Feestelijke opening van gerestaureerde Meestersmolen

Op zondag 26 mei wordt De Meestersmolen op de hoek van de Veurnestraat en de Westvleterenstraat in Oostvleteren opnieuw feestelijk in gebruik genomen. Tijdens het afgelopen jaar werd de molen grondig gerestaureerd en hersteld.
The post Feestelijke opening van gerestaureerde Meestersmolen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Soep als redmiddel

Jaarlijks tafereel in grootsteden als Gent en Antwerpen, nu ook te zien in de Paardenstad: kamperende schoolouders. Oorzaak: de Sint-Paulusschool had voor het eerst ingetekend op de digitale aanmeldingsprocedure van de Vlaamse overheid, waarbij met vaste criteria en een maximumcapaciteit wordt gewerkt. Gevolg: 120 toekomstige scholieren kwamen op de wachtlijst van hun voorkeursschool terecht. De
The post Soep als

Lees meer »

Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie

Wie wil, kan voortaan op de foto met de gigantisch letters ‘Love Oostende’. De letters staan nu voor het eerst opgesteld op het maritieme festival Oostende voor Anker en worden vervolgens ook op andere prominente plekken en evenementen in de stad geplaatst.
The post Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Godvergeten’ en ‘Eunice street’ bekroond met Belfius Persprijzen

VRT is 2 keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Belfius Persprijzen, onderscheidingen die worden uitgereikt aan journalisten die het afgelopen jaar opmerkelijk werk hebben geleverd. De VRT Canvas-reeks ‘Godvergeten’ won in de categorie ‘TV & Video’, de reportage ‘Eunice street’ uit de reeks ‘Vranckx & de nomaden’ kreeg de prijs voor ‘Jong Belgisch Talent’.

Lees meer »