“Ik heb mezelf na lange tijd weer teruggevonden”: Koen Wauters laat negatieve gevoelens rond scheiding definitief achter zich

Koen Wauters (56) zie je vanavond opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens ‘Liefde voor muziek’. Samen met broer Kris neemt hij het nummer ‘On the halfway line’ onder handen van School is cool-zanger Johannes Genard. “Het leuke aan dat programma is dat hoe ver werelden muzikaal ook uit elkaar liggen, ze komen met die covers altijd samen”, stelt Koen. Zal hij de covers ook meenemen naar de dertien shows in het Sportpaleis later dit jaar? Dat en meer kom je te weten in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Oktoberfest weert hit ‘L’Amour Toujours’ van Gigi D’Agostino na racistische incidenten: “Geen plaats voor die rechtse rotzooi”

De organisatie van het bierfestijn Oktoberfest in het Duitse München wil dit jaar het nummer ‘L’Amour Toujours’ van dj Gigi D’Agostino in de ban doen. Die beslissing volgt op het incident dat dateert van het Pinksterweekend, waarbij Duitse jongeren die feestvierden op het Waddeneiland Sylt, racistische leuzen zongen op de melodie van het lied en de Hitlergroet brachten.

Lees meer »

Twee jaar rijverbod voor gepensioneerde garagist zonder rijbewijs: “Zegt niet meer te zullen rijden, maar doet het toch”

Een gepensioneerde garagist uit Roeselare blijft ondanks een rijverbod toch achter het stuur van auto’s van klanten kruipen. Twee jaar rijverbod en een alcoholslot moeten hem nu afschrikken.
The post Twee jaar rijverbod voor gepensioneerde garagist zonder rijbewijs: “Zegt niet meer te zullen rijden, maar doet het toch” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nova Gym opent de deuren in oud-brouwerij Lootens

Voor Kevin Van Hullebus (38) is het opstarten van Nova Gym een nieuwe stap in zijn carrière. Naast dit fitnesscentrum runt hij al negen jaar een eigen bouwbedrijf.
The post Nova Gym opent de deuren in oud-brouwerij Lootens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe een jonge ‘kasteelheer’ met lege zakken nu voor de rechter eindigt: “De erfenis, het jacht, de bezittingen in Frankrijk,… Allemaal verzonnen”

Groots waren de plannen van twee boezemvrienden in mei 2023: voor meer dan 5 miljoen euro zouden ze samen het kasteel van Gors kopen, om er “feestjes te organiseren die mensen zich twintig jaar later nog zouden herinneren”. Eén maand later was het sprookje alweer uit, net als de boezemvriendschap. Want de dik 5 miljoen die één van hen na

Lees meer »

Average Rob en Omdat Het Kan brengen voor de sportzomer het meertalige supporterslied ‘On met la patate’ uit: “We hebben hier blijkbaar als enige aan gedacht”

Average Rob en dj Omdat Het Kan hebben in aanloop naar de sportzomer een officieel aanmoedigingslied voor alle Belgische topsporters uitgebracht. Het meertalige nummer ‘On met la patate’ is bedoeld om de Belgische supporters tijdens zowel het EK voetbal als de Olympische spelen te enthousiasmeren. "We dachten dat we laat waren, maar niemand anders heeft zo’n nummer uitgebracht", vertelt Average

Lees meer »