Hoe stelt u zichzelf voor op dating apps?

Hoe waarheidsgetrouw is uw datingprofiel?

 

Meer krantenkoppen in België

Ze dwongen ‘Gekke Geert’ een moord te bekennen die hij niet had gepleegd, nu staan speurders zelf voor rechter

Twee rechercheurs van politiezone Grensleie (Ledegem, Menen, Wevelgem) staan vandaag voor de rechter in Kortrijk op beschuldiging van valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken. De twee zouden in april 2011 een zwakbegaafde man gedwongen hebben een moord te bekennen die hij niet had gepleegd en daarover het proces-verbaal niet correct opgesteld hebben. Ze ontkennen.
The post Ze

Lees meer »

Israël voert al 9 jaar “geheime oorlog” tegen Internationaal Strafhof in Den Haag, stelt onderzoek van verschillende media

Israël voert al 9 jaar een ‘geheime oorlog’ tegen het Internationaal Strafhof in Den Haag. Dat blijkt uit een exclusief onderzoek door de Britse krant The Guardian, het Israëlisch-Palestijns magazine +972 en het Israëlisch kanaal Local Call. Door de inzet van zijn inlichtingendiensten om functionarissen binnen het Strafhof te monitoren, te hacken, onder druk te zetten of te bedreigen probeert

Lees meer »

Ontbossing in Cerrado in Brazilië overstijgt die in Amazonegebied

De ontbossing in de Cerrado in Brazilië, het savanneachtige gebied dat bekendstaat om zijn rijke biodiversiteit, is sterk toegenomen in 2023. Ze is voor het eerst zelfs groter dan de ontbossing in het Amazonegebied. Dat blijkt dinsdag uit het jaarrapport van MapBiomas, een collectief van ngo’s en Braziliaanse universiteiten.

Lees meer »

20-tal toezichthouders van Vlaamse universiteiten is van plan om niet te controleren op spieken tijdens examens, uit protest tegen geweld in Gaza

Een groep van toezichthouders aan Vlaamse universiteiten zal uit protest tegen het geweld in Gaza de lopende examenperiode niet strikt toezien op spieken en andere overtredingen. "Zolang onze rectoren wegkijken van schendingen van internationale rechtsregels door Israëlische instellingen, zullen wij dat ook doen wanneer studenten regels overtreden", zeggen ze. De rectors van UGent en UAntwerpen vinden de actie alvast ontoelaatbaar.

Lees meer »

Real-coach Ancelotti laat niet in z’n kaarten kijken: “Courtois en Lunin verdienen allebei om Champions League-finale te spelen”

De belangrijkste match van het seizoen wordt dit jaar gespeeld op Wembley. Courtois en zijn Real Madrid nemen het op tegen Borussia Dortmund. Real kan voor de vijftiende keer in haar clubgeschiedenis de Beker met de Grote Oren winnen. Dortmund speelde tien jaar geleden al de finale van de Champions League in Wembley, maar verloor toen van Bayern München. Kan

Lees meer »

Als het kasteel een lusthof wordt

17:30 Kasteel d’Ursel in Hingene ontpopt zich de komende maanden als een ‘maison de plaisance’. Zestig kunstenaars tasten er de zachte en pikantere randen van de erotiek af. Met humor en feminisme als af…

Lees meer »

Goethalsplaats met monument klaar voor inhuldiging: “Renovatie was broodnodig”

Naar aanleiding van de heraanleg van de Markt en de omgeving, waaronder ook de Goethalsplaats, werd door het gemeentebestuur van Meulebeke beslist om ook het oorlogsmonument (‘het standbeeld’ in de volksmond) in zijn volle glorie te laten herstellen. Het monument, dat een gedenkteken is voor de militaire en burgerlijke slachtoffers en opgeëisten van beide wereldoorlogen, trotseert al 100 jaar de

Lees meer »

Wijkcomité zet zich al tien jaar in voor Becelaeres Hof

Het wijkcomité van Becelaeres Hof viert het tienjarig bestaan met een aperitief, barbecue en optreden van cabaretier Karel Declercq. Wat begon als een bescheiden groep met leden Guy Daenens, Norbert Decin, Bernard Despiere, Dirk Ostyn, Luc De Moor, Eddy Wastyn en Jean Claude Coelembier in 2015, is uitgegroeid tot een centraal onderdeel van het buurtleven.
The post Wijkcomité zet

Lees meer »

Coely te gast tijdens Schippersweekend

We zijn nog enkele maanden van het Schippersweekend verwijderd, toch begint de festivalkoorts op en rond Hoeve Delaere in Menen al te stijgen. Ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op de festivalagenda, gaat de organisatie jaar na jaar voluit om de beleving tot een hoger niveau te tillen. De 39ste editie belooft alvast niet teleur
The post Coely te

Lees meer »