“Het verwijderen is een erg lang en pijnlijk proces”: Koen Wauters is voorlopig nog niet af van getatoeëerde trouwring

Koen Wauters (56) zie je vanavond opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens ‘Liefde voor muziek’. Samen met broer Kris neemt hij het nummer ‘On the halfway line’ onder handen van School is cool-zanger Johannes Genard. “Het leuke aan dat programma is dat hoe ver werelden muzikaal ook uit elkaar liggen, ze komen met die covers altijd samen”, stelt Koen. Zal hij de covers ook meenemen naar de 13 shows in het Sportpaleis later dit jaar? Dat en meer kom je te weten in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Geen Oostendse overwinning in Sing Again

Vrijdagavond viel het doek over de nieuwe talentenshow Sing Again en werd één iemand bekroond tot ultieme winnaar van 35 jaar talentenjachten. Die eer kwam de 17-jarige Marjolein uit Gent te beurt, die in 2016 op 9-jarige leeftijd iedereen met open mond achterliet in Belgium’s Got Talent. Seppe Herreman en Lola Obasuyi uit Oostende beten in het zand. Lola bereikte

Lees meer »

De vormelingen van 2024 uit de Zonnebloem

Deze groep fiere en goed uitgedoste leerlingen uit de Zonnebloem ontving het Heilig Vormsel. Vlnr Tibo Biebuyck, Kamiel Neyrinck, Owen Decruy, Lowie Hungenaet, Maxim Claeys, Kito Machozi, Kugwa Machozi, Marie Magdaleine Calleeuw, Marie Lammens, Margot Debussche, Axelle Stragier, Sayanna Blondia, Marthe Van Wassenhove, Marhe Van Dorpe, Mette Willaert, Ilay D’Haeyere, Nand Landuyt, Jérome Vuylsteke, Karsten
The post De vormelingen

Lees meer »

Avanti Brugge pakt titel in TDM2 na verlengingen

In een stampvolle Stamina en na een wedstrijd vol emoties en reclame voor het basketbal pakte Avanti Brugge de titel in TDM2. De ploeg was sinds vorige week al zeker van promotie.
The post Avanti Brugge pakt titel in TDM2 na verlengingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reserven van FC Passendale kloppen oude gloriën

Het is stilaan een jaarlijkse traditie bij FC Passendale dat het seizoen afgesloten wordt met de voetbalfeesten. Naast een tornooi voor jeugdploegen werd ook nu weer een wedstrijd gespeeld tussen de reserven en de oude gloriën.
The post Reserven van FC Passendale kloppen oude gloriën appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eregemeentesecretaris van Ledegem Daniël Bridelance (94) is overleden

In het AZ Delta Rumbeke is maandag Daniël Bridelance (94) gestorven. Hij was eregemeentesecretaris van Ledegem. In 1994 werd Daniël opgevolgd door Geert Demeyere. Hij was de eerste secretaris van damesvolleybalclub Kavo Sint-Eloois-Winkel die in 1975 werd gesticht.
The post Eregemeentesecretaris van Ledegem Daniël Bridelance (94) is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Jennifer Lopez schittert in Netflix-film ‘Atlas’: “Ik heb mijn leven niet helemaal op een rijtje, ook al lijkt het zo”

In de gloednieuwe Netflix-film ‘Atlas’ toont Jennifer Lopez (54) zich van haar meest veelzijdige kant. J.Lo kruipt in de huid van de briljante data-analist Atlas, die de mensheid moet redden met behulp van AI. Wij hadden een exclusief gesprek met de Hollywoodster over haar uitdagende rol, pijnlijke jeugdtrauma’s en acteren zonder tegenspeler. “Het was net alsof ik een one woman

Lees meer »