Eerste seizoen is nog niet uit en RTL kondigt nu al tweede seizoen aan topserie ‘Máxima’

De nieuwe Videoland-serie ‘Máxima’, die vanaf zaterdag 20 april in Nederland te streamen is, krijgt nu al een tweede seizoen. Dat maakte de directeur van RTL bekend tijdens de feestelijke première van het eerste seizoen in Amsterdam, in aanwezigheid van cast, crew en genodigden. De topreeks zal dit voorjaar ook bij VTM te zien zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Naaldcontainers in strijd tegen zwerfspuiten

Stad Oostende plaatst twee publieke naaldcontainers en gaat hiermee verder de strijd aan tegen zwerfspuiten – voor drugs of medicatie – op het openbaar domein.
The post Naaldcontainers in strijd tegen zwerfspuiten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe een jonge ‘kasteelheer’ met lege zakken nu voor de rechter eindigt: “De erfenis, het jacht, de bezittingen in Frankrijk,… Allemaal verzonnen”

Groots waren de plannen van twee boezemvrienden in mei 2023: voor meer dan 5 miljoen euro zouden ze samen het kasteel van Gors kopen, om er “feestjes te organiseren die mensen zich twintig jaar later nog zouden herinneren”. Eén maand later was het sprookje alweer uit, net als de boezemvriendschap. Want de dik 5 miljoen die één van hen na

Lees meer »

LIVE GAZA. Leger Israël zegt grens tussen Gaza en Egypte helemaal te beheersen – Ondermijnen Internationaal Strafhof door Israël is mogelijk misdrijf

De bommen die Israël gebruikte voor de luchtaanvallen op een tentenkamp bij Rafah afgelopen zondag, zijn van Amerikaanse makelij. Dat schrijft ‘The New York Times’, op basis van video’s van munitieafval die de krant heeft geanalyseerd en voorgelegd aan wapenexperts. En volgens een onderzoek van onder meer ‘The Guardian’ blijkt dat Israël de vervolging (voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de

Lees meer »

Geen straf, wel schadevergoeding voor stelende koerier

“Het was nooit de bedoeling te stelen. Ik zal alles terugbetalen.” Een 30-jarige koerier uit Koekelare kwam er zonder straf vanaf nadat hij iets meer dan 11.000 euro cash geld van leveringen achterhield van zijn toenmalige werkgever ALS Logistics, met depot in Deerlijk.
The post Geen straf, wel schadevergoeding voor stelende koerier appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG DORTMUND-REAL. Courtois onder de lat in finale, zieke doelman Lunin vliegt niet mee met de selectie naar Londen

De belangrijkste match van het seizoen wordt dit jaar gespeeld op Wembley. Courtois en zijn Real Madrid nemen het op tegen Borussia Dortmund. Real kan voor de vijftiende keer in haar clubgeschiedenis de Beker met de Grote Oren winnen. Dortmund speelde elf jaar geleden al de finale in Wembley, maar verloor toen van Bayern München. Kan Courtois, zoals in 2022,

Lees meer »