Eerste Kiekeboes zonder geestelijke vader Merho: “Reken ons hier nog niet op af”

“Ik voel me een jongetje dat zijn speelgoed aan een ander kind geeft en zegt: ‘Maak het niet kapot’.” Geestelijke vader Merho geeft zijn Kiekeboes nu definitief door aan Charel Cambré en Nix.

 

Meer krantenkoppen in België

18 doden bij crash in Nepal, piloot enige overlevende

Bij de crash met een lijnvliegtuig in de Nepalese hoofdstad Kathmandu zijn 18 van de 19 inzittenden om het leven gekomen. Enkel de piloot heeft de crash overleefd. Het vliegtuig stortte neer en vloog in brand in het oostelijke deel van de luchthaven van Kathmandu toen het nog maar net was opgestegen. Wat de aanleiding is van de crash, is

Lees meer »

“Ik had dat meisje op die foto eerst niet herkend. Bleek het onze dochter te zijn”: prins Laurent over de vakantie en de Instagram van zijn zoon Aymeric (18)

Prins Laurent spendeert zijn zomer voorlopig in Tervuren, hij heeft het te druk om zijn gezin en ouders te vervoegen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Wie zich echt uitleeft in zijn vakantie, is zijn zoon prins Aymeric (18). Hij geniet van het jetsetleven in Saint-Tropez. “Al moet hij die feestjes wel zelf betalen en werkt hij daarvoor als bediening in een

Lees meer »

Georges uit Brugge viert 100ste verjaardag

Op zondag 21 juli vierde Georges Despriet zijn honderdste verjaardag in restaurant Chagall. Schepen Pablo Annys feliciteerde de eeuweling in naam van het Brugs stadsbestuur.
The post Georges uit Brugge viert 100ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schade aan 20.000 woningen en 1.100 voertuigen door onweer van 9 juli

Bijna 20.000 woningen hebben schade opgelopen door het zware onweer, met hevige rukwinden en soms ook hagel, van dinsdag 9 juli. Ook werd voor meer dan 1.100 voertuigen, verzekerd in omnium, een aangifte gedaan bij de verzekeraar. Dat blijkt uit een enquête van de beroepsvereniging van verzekeraars Assuralia bij de verzekeringsondernemingen. De extreme weersomstandigheden veroorzaakten onder meer in de regio

Lees meer »

Raf Van Brussel op het podium van ‘Tien om te zien’ mét stoma: “Dit mag geen taboe zijn”

“Heel spannend, optreden met een stoma.” JOE-presentator Raf Van Brussel (53) stond dinsdag op het podium van ‘Tien om te zien’ in Westende met zijn voormalige band Sunny Side Up, maar het waren vooral gezondheidsperikelen die voor zenuwen zorgden. Voor het eerst praat hij zonder schroom over leven met een stoma en de gevolgen voor zijn carrière na maandenlange afwezigheid.

Lees meer »

Auteur Ann Driessen gidst wandeling in thema van Karel Balduck in Veurne

In ‘De schat van Merkem’ schetst auteur Ann Driessen de lotgevallen van juwelier-koster Karel Balduck en zijn gezin tijdens WOI. Ze liet zich inspireren door het goed bewaarde en geïllustreerde dagboek van Balduck, die 28 jaar in Veurne heeft gewoond.
The post Auteur Ann Driessen gidst wandeling in thema van Karel Balduck in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »