Eerste Kiekeboes zonder geestelijke vader Merho: “Reken ons hier nog niet op af”

“Ik voel me een jongetje dat zijn speelgoed aan een ander kind geeft en zegt: ‘Maak het niet kapot’.” Geestelijke vader Merho geeft zijn Kiekeboes nu definitief door aan Charel Cambré en Nix.

 

Meer krantenkoppen in België

“Wie volgend seizoen trainer is? Als het aan mij ligt Nicky Hayen”: Club-spelers bevestigen hun vertrouwen in kampioenencoach

Na een dolle feestnacht en enkele uurtjes slaap vierden de Club-spelers vandaag op de Markt in Brugge met de fans. Voor Hans Vanaken en Brandon Mechele is het al de zesde titel bij blauw-zwart. “En volgend seizoen gaan we voor de zevende”, sprak Vanaken, die ook over een eventueel verlengd verblijf van coach Nicky Hayen sprak: “Hij heeft getoond dat

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer” – Kiev: Russisch offensief in Charkiv gestopt

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs het

Lees meer »

Basisschool Ter Bunen haalt middelen binnen voor verbouwingswerken: “Evolueren naar een open school”

In de basisschool Ter Bunen in Oedelem wordt de komende maanden grondig verbouwd. De school diende verschillende subsidiedossiers in om haar gebouwen definitief uit te breiden naar het voormalige cm-gebouw en de parochiezaal. Bovendien krijgt een deel van de speelplaats een overkapping en zullen ouders en kinderen de school langs een gerenoveerde ingang kunnen binnenwandelen.
The post Basisschool Ter

Lees meer »