Drie baby’s kregen ‘Eenzame Uitvaart’ in Antwerpen: “Wat kun je vertellen over een kindje dat nauwelijks heeft geleefd?”

Sinds vorige zomer hebben drie baby’s een Eenzame Uitvaart gekregen, telkens in Antwerpen. Voor elk van hen werd een gedicht op maat geschreven. Over de ouders en de herkomst van de kinderen is heel weinig geweten.

 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdbrandweer Wervik neemt deel aan 24-urenoefening: proeven van het leven van brandweerman

Afgelopen weekend verschenen leden van de jeugdbrandweer op verschillende plaatsen in Wervik. Ze namen deel aan een 24-urenoefening, die hen moet laten proeven van het leven als een soldaat van het vuur. Door middel van levensechte scenario’s werden hun kennis en vaardigheden op de proef gesteld.
The post Jeugdbrandweer Wervik neemt deel aan 24-urenoefening: proeven van het leven van

Lees meer »

Zwaantjes Roller Club succesvol op BK

Het Belgisch kampioenschap skeeleren op de piste en de weg in Zandvoorde en Wilsele is voor de Zwaantjes Roller Club een voltreffer geworden. De club kon vijf kampioenen en 74 medailles vieren.
The post Zwaantjes Roller Club succesvol op BK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald Trump wil verbod op de biopic over zijn jonge jaren

Terwijl Donald Trump (77) op de beklaagdenbank zit, dreigt hij om de makers van een biopic aan te klagen. ‘The apprentice’, dat in Cannes in première ging, schetst een weinig flatterend portret van de jonge Trump. Vooral een scène waarin hij zijn ex-vrouw Ivana verkracht, zorgt voor opschudding.

Lees meer »

Unie der Zorgelozen brengt muziektheatervertelling ‘Klankenkoorts’ in Kortrijk

Op 31 mei brengt de Unie der Zorgelozen de première van Klankenkoorts, een muziektheatervertelling die is gegroeid in de schoot van een groep muzikanten en vertellers uit de achterban van de Unie en FMDO, een netwerk van organisaties die zich inzetten voor diversiteit, inclusie en samenleving.
The post Unie der Zorgelozen brengt muziektheatervertelling ‘Klankenkoorts’ in Kortrijk appeared first on

Lees meer »

Dansschool Ramon uit Brugge wint 23 medailles op BK Hiphop en Clipdance

Dansschool Ramon behaalde talrijke gouden, zilveren en bronzen medailles op het Belgisch kampioenschap hiphop, streetdance, clipdance en breakdance in Ieper. Er werden liefst 23 eerste, tweede en derde plekken meegenomen richting Brugge. Een volledig overzicht zou ons te ver leiden, maar hier volgen wel de gouden plaatsen: Danny West won goud in de categorie breakdance
The post Dansschool Ramon

Lees meer »