Dr. Martens keldert na nieuwe tegenvallende vooruitzichten

11:56 De aandelen van de Britse laarzenfabrikant Dr. Martens zijn op de Londense beurs met bijna 30 procent gekelderd na een nieuw winstalarm. 

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. “Ik ben nog nooit zo alleen geweest als bij die opnames”: Anya Taylor-Joy ging diep voor ‘Furiosa: A Mad Max Saga’

“Toen ik de film voor de eerste keer bekeek, moest ik al na 3 minuten huilen.” In ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ schittert Anya Taylor-Joy (28) als ontluikende wraakgodin, en cementeert ze in één klap haar status als superster. Al waren de opnames van de prent nogal traumatiserend, vertelt de actrice in dit interview. “Ik wist dat ik twee jaar

Lees meer »

Leerlingen fietsen langs historische locaties

In het kader van herinneringseducatie organiseerden de basisscholen Immaculata en De Geluksvogel samen met de werkgroep onder leiding van Jo Bergez van Gidsenkring Brugge (Hello Bruges), een fietstocht langs tien belangrijke locaties in Sint-Michiels.
The post Leerlingen fietsen langs historische locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hier vloekt men niet

Jef Van den Bossche werkt onder meer als vastgoedfotograaf en bevindt zich daarom bijna dagelijks in gedateerde woonkamers, badkamers en slaapkamers. In huizen die klaar zijn voor de sloop of op zijn minst een grondige renovatie verdienen. Sommige kamers katapulteren je regelrecht naar de jaren 50, 60 of 70.

Lees meer »

Grondtroepen in Oekraïne? België denkt er (nog) niet aan

België overweegt niet om grondtroepen naar Oekraïne te sturen. Dat zei minister Defensie Ludivine Dedonder (PS) donderdag. Maar volgens afscheidnemend stafchef Michel Hofman lijkt het een kwestie van tijd voor ook wij het gaan overwegen. “Er zijn geen plannen, maar dat kan evolueren in de komende maanden.”

Lees meer »

Vlak voor haar verloving met Willem-Alexander leidde koningin Máxima geheim leven in Brussel

Eén jaar lang leefde de toekomstige Nederlandse koningin Máxima (53) ondergedoken in onze hoofdstad, vlak voor haar verloving met koning Willem-Alexander (57). Dat hoofdstuk komt ook aan bod in de succesvolle tv-serie over haar leven, elke maandag op VTM. De passie vierde er hoogtij en op meer dan één manier speelde Brussel een cruciale rol in haar voorbereiding tot koningin.

Lees meer »

RECENSIE. Wulps in dansmoves, zoet in ballads en een keiharde middelvinger naar uw ex: Olivia Rodrigo zet Sportpaleis in het zweet

Klein meisje, grote diva. Sexy en lief tegelijk, en dat zegt Olivia Rodrigo (21) over zichzelf. De drie jaar geleden nog brave Disneyster is vandaag verveld tot een wulpse punkrockchick. Dé stem – vocaal in topvorm – van uw tienerdochter in het bestrijden van hartzeer, en bovenal die van de generatie die opkomt voor zichzelf. Een Sportpaleis vol 20.000 vrouwen

Lees meer »

Ingrid en Thierry zijn een gouden paar

Naar aanleiding van hun 50ste huwelijksverjaardag werden Thierry Dewitte (69) en Ingrid Six (73) gehuldigd door het stadsbestuur.
The post Ingrid en Thierry zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hetty Helsmoortel regeert mee ‘Nerdland’: “Alles wat ik doe vertrekt vanuit levenslust en goesting”

Ze heeft er net een bijzonder succesvolle theatertournee op zitten, duikt op in een van de populairste podcasts van het land en is mee het gezicht van het uitverkochte wetenschapsfestival Nerdland komend weekend. Het gaat hárd voor Hetty Helsmoortel (37), wiens naam een paar jaar geleden nog voornamelijk weerklonk in een labo voor kankeronderzoek. Een gesprek met de vrouw met

Lees meer »

Drie jaar na dramatische tandenreis naar Turkije zit Alana aan de grond: “50.000 euro armer en al mijn tanden kwijt”

Een mislukte tandbehandeling in Antalya verwoestte in 2021 het leven van Alana Boone (25), zo kregen we te zien in ‘Chasing Beauty’ op Streamz, waarvan vandaag het tweede seizoen start. Sindsdien loopt Alana dagelijks rond met pijn, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. “Eindelijk heb ik nu een Belgische arts gevonden die mij kan helpen, maar hij heeft wel al mijn

Lees meer »

“We openen nu ook op zondag”: nieuwe uitbaters Jeroen en Shalane verwelkomen je in Delhaize St. Rochus

Woensdag 22 mei verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Kortrijk St. Rochus hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters Shalane en Jeroen, de meer dan 50 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.
The post “We openen nu ook op zondag”: nieuwe uitbaters Jeroen en Shalane verwelkomen je

Lees meer »